Lani je 29.12.2012 podjetje Goodyear nakazalo 30 000 evrov MO Kranj. To je bil denar, ki je bil plod sestanka v juliju kamor je bil od župana povabljen takratni direktor kluba NK Triglav. In na sestanku je bilo jasno dogovorjeno, da je podpora namenjena klubu na podlagi ocene župana in direktorja, da si jo zasluži. Toda MO Kranj je kasneje ugotovila, da je donacijo mogoče nameniti samo občini, ker tako zahteva donator. Ki seveda nima nič proti, če donacijo potem preko občine prejme....pa saj ni važno!

Vrhunec manipulacij pa je bila javna obrazložitev Mohorja Bogataja, da bodo sredstva v polovičnem znesku namenjena "pripravi projektov za vadbeni center" in nogometni infrastrukturi! V letu 2012 je naša oblast za regijski vadbeni center teh sredstev ni namenila, ker je bila celotna vsota za več milijonov vreden projekt - nekaj tisočakov! Dejansko je denar izginil v mestnem proračunu! Ne dvomimo, da bo poslušni občinski financar "čaral" toliko časa, dokler ga ne bo kje našel. Je morda za vadbeni center namenjeno kaj denarja v 2012? Niti centa. Naložbe praktično ni več. Morda pa o 30 tisočakih kaj več ve predsednik kluba in mestni svetnik, ki jeBeno Fekonja???

Trasparentne in jasne porabe 30 000 evrov ni mogoče razbrati, a to je le kaplja v morje dejstvu, da bo za družbene dejavnosti (kultura, šport) v prihodnjem letu 4 (štiri) milijone manj sredstev. Res je, da ne bo več velikih naložb (knjižnica) in bo prihranek predvsem po tej plati, a še enkrat bolj nam mora biti jasno, da koalicija Bena Fekonje, Mohorja Bogataja, Nade Mihajlović in vseh ostalih nima namena zgraditi nove tribune, niti razsvetljave! Izginotje 30 000 evrov pa je samo kaplja v morje. V prihdnjih dneh bomo razgalili, kaj nam pripravlja mestna oblast....