Kranjska tribuna v športnem centru, jesen 2006: novinarska konferenca na temo svinjarije s tribuno in svinjarije pod tribuno. Preprečiti jo skuša Jože Jenšterle, takratni direktor zavoda proti športu. Prisotna Nada Bogataj, vodja oddelka za družbene dejavnosti!!! Ogled prostorov potem, ko je podjetje Saning ugotovilo: "Treba bi bilo vložiti 120 milijonov tolarjev (500 000 evr) za ureditev temeljev, statike. To pa je nujno preden se lotimo notranjosti," je rekla Nada.

Kranjska tribuna v športnem centru, jesen 2012: obeta se obisk mestne uprave in Nada Bogataj je na istem položaju, župan je zopet Mohor Bogataj. Svinjarija s tribuno se nadaljuje: zdaj za karkoli novega prosi svetnik Beno Fekonja, ki je tudi uradni cenzor, oprostite, predsednik NK Triglav. In kaj se je zgodilo s temelji? Nič. In kaj se je zgodilo s kopalnicami? Nič. In kaj se je zgodilo z vsem skupaj? Imajo veljavno gradbeno dovoljenje za novogradnjo, ki poteče v začetku 2013.

Koliko sredstev je vladajoča koalicija namenila v proračunu 2013 za morebitno kakrkšnokoli popravilo ali karkoli novega? 0=nič. Minilo je šest let, tribuna (še)stoji. Natančno 50 let bo minilo naslednje leto od izgradnje. Standard za ljudi (ogrevanje ipd.) je ostal domala isti kot ob izgradnji. To je delo naših dosedanjih oblasti, Mohor Bogataj pa med župani prednjači po enem - neštetokrat je kaj obljubil in zagotovil in neštetokrat obljubo pojedel. Minilo je leto dni od protesta športnikov, ki je bil javen. Zgodilo se ni nič.

Kopalnico ima ....kranjski šport!