Kot je Trma napovedala že zdavnaj: Kranj je naslednji, ki bo proti svojemu županu in političnim elitam pripravil javni protest. Na Facebooku je mogoče zaslediti novico o jutrišnjem popoldanskem shodu, ki pa za zdaj nima organizatorja, niti oblike protesta po veljavnih predpisih. Znova pa ni dvoma, da imajo mnogi v Kranju dovolj Mohorja Bogataja, ki je nekoč izjavil legendarni stavek na radijskih valovih: "Župani mestnih občin tekmujemo, kdo bo zbral več kazenskih ovadb!"

To je cinizem brez primere celo med župani! In naš župan je v sodni preiskavi, sporna poravnava ni pozabljena. Ampak: krivda nikdar ni tako preprosto določljiva. Mohor je vrh sistema kjer družno in z nasmehom vladata SDS in SD in Mohorjeva stranka brez predsednika, blagajnika in tajnika in s podžupanom, ki še nikdar ni bil na sedežu stranke, ki ga je predlagala. Je to transparentno in javno in pošteno do volivk in volivcev? Babni vrt 4 je najboljše ogledalo tistega, čemur se reče: zloraba oblasti in nategovanje občanov in občank!

Protest je s peticijo zoper možno privatizacijo dobil še širši pomen, a skromno (ali pa tudi ne) dodajamo: Trma je začetek razgaljanja početja, ki je tragično - za nas, za vsakogar!

Na Slovenskem trgu jutri protest?
Sedež stranke našega župana in sedež svetniške skupine z mesnimi požrtijami! Za tole smo davkoplačevalci vsaj enkrat plačali njegovi stranki 630 evrov najemnine na mesec!