Imeli smo prav in napovedali točno: BRANKO GRIMS JE IZDAL KRANJ, SVOJE VOLIVCE IPD. NA SEJI, KI BI JO MORAL VODITI, GA SPLOH NI ! Pač pa je v tam v imenu SAB Alenka Bratušek, prav tako pa pobudnica razbitja Mateja Udovč /SMC/!

Na seji sta tudi predsednika KS Golnik (g.Ogrizek) in KS Predoslje (g.Žbogar). Lahko ju štejemo med nasprotnike nove občine. Med "zagovorniki" iz domnevno sedmih KS, ki naj bi se odcepile, ni bilo očitno nikogar, ki bi si upal v parlament - razen seveda Barbare Gunčar. POMISLITE HINAVŠČINO NAŠE POSLANKE IZ BITENJ : "NISEM NAKLONJENA VEČANJU ŠTEVILA OBČIN..." kot je rekla v uvodu v parlamentarno sejo odbora, ki razpravlja o razbijanju Kranja!

Zakonodajna služba parlamenta je zelo JASNO RAZČLENILA USTANAVLJANJE NOVIH OBČIN IN POSREDNO NAKAZALA, DA JE TO PODROČJE ZAKONSKO NEUREJENO! IN PRAV TU JE PODLAGA ZA USTAVNO PRESOJO, KI JO ZAHTEVA MO KRANJ S PREPROSTO RAZČLENITVIJO: ČE JE NEKOMU PO USTAVI DANO USTANOVITI NOVO OBČINO, JE PRAV TAKO USTAVNO DANO TUDI SEDANJIM OBČINAM, DA OHRANIJO SVOJO CELOVITOST....SEVEDA: KLJUČNO JE, KAJ JE ZAKONITO IN KAJ NE!

Na seji je tudi poslanka, Kranjčanka, ki do zdaj javno ni rekla "ne bev, ne mev" o novi občini! Kar je seveda zanimivo in tudi molk veliko pove! Ne pozabimo: Udovčevi so s podpisi sledili v SMC, SDS in SNS....Odbor za notranjo politiko pa tvorijo vse stranke, "pobeglega" Grimsa pa menja Mojca Škrinjar!