Sporočila v volilnem letu so in bodo pogosta: Matjaž Rakovec je 24.3.2022 bil predstavljen (splet) kot gostujoči predavatelj. NE KOT ŽUPAN, KOT PODJETNIK ESTONSKEGA PODJETJA KATEREGA SOUSTANOVITELJ JE.

Kranjski župan Matjaž Rakovec 24.3.2022 ni bil na dopustu, smo preverili. Konec koncev je bil zvečer v naši prisotnosti na javnem snemanju oddaje Kdo vam laže v občinski stavbi in je navzoče pozdravil in odšel.

1.

Župan Matjaž Rakovec je soustanovitelj podjetja Goldhorn /Zlatorog po slovensko op.ur./ kar je javen podatek. Obenem je sam v javnosti že spregovoril o tem, kako uspešen "kriptobogataš" je. Svetovalka za marketing je njegova soproga Urša Manček Rakovec.

2.

Pomemben človek pa je tudi Marko Pavlović, ki živi na naslovu kjer je začasno bivališče imel v Kranju tudi Matjaž Rakovec (na Gregorčičevi), sedež podjetja pa je - v Estoniji.

PRED NEKAJ DNEVI SO SLOVENSKI MEDIJI OBJAVILI LESTVICO ŽUPANOV MESTNIH OBČIN KJER SE KRANJ NI NAJBOLJE ODREZAL - RAKOVEC JE BIL NA 11. ALI PREDZADNJEM MESTU OD 12 MESTNIH ŽUPANOV. MORDA PA BI BILA POVSEM DRUGAČNA LESTVICA, ČE BI IZBIRALI NAJBOLJ BOGATE ŽUPANE, KER NAŠ ŽUPAN OČITNO OB ŽUPANOVANJU DELUJE KOT PODJETNIK NA PODROČJU KRIPTO VALUT!? KONEC KONCEV JE V KRANJU POSTAVIL TUDI NOV DRUŽINSKI DOM KJER PA JE BILA URADNA GRADITELJICA - NJEGOVA SOPROGA ...