Ko nas je bralec opozoril na sum korupcije (uporabil je tudi besedo "kriminal"), ki si jo je privoščila Mestna občina Kranj, smo vse preverili in ugotovili:

1.

Čez slab mesec bo Matjaž Kumer /odgovorna oseba Flora Sport, Kranj/ TOŽENA STRANKA na kranjskem sodišču, Matjaž Rakovec /odgovorna oseba MO Kranj) pa bo TOŽEČA STRANKA. Je prav, da v takem odnosu nekdo ponudi "sponzorstvo" kot se je zgodilo med Matjažema?

2.

Prejeti "darilo" od nekoga, ki ga tožiš za prekinitev pogodbe z njim, je ETIČNO, MORALNO SPORNO, ker postavlja pod vprašaj tako tožnika kot toženega. JE MOGOČE, DA TAKO DARILO VPLIVA NA ODNOS OBČINE V SPORU ALI NA ODNOS TOŽENE FLORA SPORT V SPORU? Vsekakor pa se je MO Kranj z županom vred izpostavila proti javnosti prav tako kot se je podpisnik sporne pogodbe, takratni župan BOŠTJAN TRILAR, KI JE KRANJ OŠKODOVAL S TO POGODBO ZA PRAVNOMOČNIH 300 000 EVROV!

3.

Kako pa veselo občina kot tožnik posluje s toženo stranko, dokazuje tale izpisek s portala KPK oziroma države:

NADALJUJEMO Z NOVIMI PODATKI, KI SO OSUPLJIVI! NAŠ BRALEC NAM JE SPOROČIL ŽE OB PRVEM STIKU: TO JE ZADEVA ZA POLICIJO IN KPK. MI SMO SAMO KRANJSKI MEDIJ, KI EDINI PIŠE O TEJ ZADEVI. MIMOGREDE: 1.6.2023 NAJ BI BIL KONČAN PARK SLOVENSKE HIMNE KJER BO TUDI "DONACIJA" PODJETJA, KI NASTOPA V TEJ ZGODBI. OB PREDSTAVITVI PROJEKTA IN FINANČNEM NAČRTU NI BILO O "DARILU" TISTEGA, KI GA OBČINA TOŽI, NITI BESEDICE.../SE NADALJUJE/....