IZDAJALCA ŠT.1

Irena Dolenc in Matej Tonin (šefica NSi Kranj in NSi) sta izdajalca zato, ker je gospa Dolenc v mestnem svetu podprla enoten Kranj tako kot ves njen odbor v Kranju? Na državni ravni NSi NI DALA PODPISOV ZA POBUDO MATEJE UDOVČ IN SMC IN SDS/BRANKO GRIMS/ IN SNS IN ITALIJANA IN MADŽARA, KI STA TUDI DO KONCA ŽELELA RAZBITJE KRANJA! Je pa NSi glasovala za to, da gre pobuda v parlamentarno presojo KJER SO BILI NJENI POSLANCI, POSLANKE DOKONČNO PROTI. Argument, ki jih je prepričal: niti v sedmih "odcepitvenih" KS ni bilo podpore za novo občino...

IZDAJALKI ŠT. 2

Barbara Gunčar je bila izvoljena v Kranju. Je mestna svetnica v občini, ki jo želi razbiti na dva dela lepo pobira sejnine. Kljub porazom v mestnem svetu (vsi proti njenemu projektu), zdaj za izdajalko proglaša NSi in Ireno Dolenc! Ker naj bi izdali - volivce? Katere, ne vemo. Morda je izdaja to, da NSi ni sledila Grimsu/SDS in razklala Kranj? Gospa Mateja Udovč je bila izvoljena v Kranju, živi v Kranju, zastopa Kranj v parlamentu in seveda svojo SMC. Glasove je dobila kot članica neke druge koalicije, ki pa jo je s SMC - izdala in prestopila v drugo vlado, ki danes podpira razbijanje Kranja. Kaj je torej izdaja v tem primeru?

IZDAJALEC ŠT.3

Poslanec Branko Grims /SDS/ je dolgo časa skrival, za kaj je in proti čemu je. Najprej ga ni bilo na sejo mestnega sveta, potem je pobegnil od odločanja na odboru parlamenta, ki ga delo vodi. Vmes niti črhnil ni o Kranju kjer je svetnik in poslanec desetletja. A JE PRIŠLA TUDI ZANJ URA RESNICE IN IZDAJE. VELIKEGA VODJE NI VEČ MOGEL IZDATI, KOT VOJAČEK MU JE SLEDIL IN PRITISNIL TIPKO V PARLAMENTU, DA JE ZA TO, DA SE KRANJ RAZBIJE. POHVALNO: JANŠE NI IZDAL....SE JE PA IZDAL, KDO JE IN KAJ JE. POLITIČNO KARIERO ALI OSEBNI POLITIČNI EGOIZEM JE DAL PRED KRANJ - KJER JE ROJEN, KJER ŽIVI...NO, VSAJ IZDAL SE JE!

POLITIKA JE UMETNOST MOŽNEGA, UČI TEORIJA IN ZGODOVINA. KDO JE KOGA IZDAL IN KDO JE ZA TO PLAČAL, BOMO VIDELI NA VOLITVAH. TRMA JE BILA IN JE IN BO VEDNO ZA KRANJ.