4.2. se je zgodila 1. skupščina kjer je predsednik skupščine Komunale Zoran Stevanović odstavil direktorja Matjaža Berčona in to kasneje javno na seji mestnega sveta MO Kranj preklical in označil za nezakonito

24.2. se je zgodila 2.skupščina z enakim rezultatom in Zoran Stevanović.

2.3. se je zgodila 3. skupščina kjer je Zoran Stevanović objavil, da je nova v.d. direktorja Mojca Košir Štojs.

5.3. pa register kaže, da je direktor s pooblastili še vedno Matjaž Berčon kar vnaša popolno zmedo v poslovanje javnega podjetja in javnost. Vprašanja so pri vsem skupaj na dlani:

*zakaj gospod ("jaz sem najboljši pravnik" - izjava na javni seji mestnega sveta MO Kranj) Stevanović ni takoj imenoval v.d. direktorja in osebo vpisal v register, da bi lahko Komunala delovala normalno?

*zakaj vloga še ni rešena in kdo je za to odgovoren: Komunala ima danes direktorja Berčona, ki ima vsa pooblastila - in v.d. direktorico, ki (še) ni vpisana v register oziroma svoje vloge sploh še ne opravlja?

ps Očitno gremo močno na živce znanemu krožku za pisanje anonimk (kr.povem ali Tajno društvo I&B&Z etc.), ker so napisali novo. Prijetno smo se na Trmi nasmejali ob tem pisanju, urednik Miran Šubic pa dodaja: "Ko sem bil v letu 2019 svetovalec MO Kranj, se je oglasil isti vir. Ko sem dokazal, da je bilo s pogodbo vse v redu, so se skrili v mišje luknje. Zdaj so zopet na delu in res mi je polepšalo dan, ko sem zvedel, kdo me zdaj plačuje in kako. Mimogrede: ponudbo o sodelovanju sem s slovenskim medijem sprejel v začetku leta, a gre za zasebno podjetje in seveda ne za javni dena, da ne bo zapletov. In zato uživam v trudu tistih, ki na dokumente težko odgovorijo - radi pa pišejo anonimke. Kar tako naprej!"