Jasno je, da je zamisel o državnem športnem (epi)centru dobra. Jasno je, da je posebej všeč nekomu, ki bi morda tam našel službo. Jasno je, da je to ideja v oblakih. Jasno je, da je za to potreben ogromen denar. Jasno je, da bi sedež košarkarske, odbojkarske, rokometne zveze in morda še Olimpijskega komiteja ob že zgrajenem centru Nogometne zveze Slovenije koristil Kranju. Jasno je, da je to pač lepa zamisel.

JASNO JE, DA SMO ZA TO ZAMISEL PLAČALI 20 000 EVROV IZ KRANJSKEGA PRORAČUNA ČEPRAV NE GRE ZA ZEMLJIŠČA OBČINE AMPAK ZA DRŽAVNO LAST. ZATO JE NOGOMETNA ZVEZA SLOVENIJE POTREBOVALA POSEBEN NAČRT, VLADA RS PA JI JE DALA STAVBNO PRAVICO ZA 90 LET. DRŽAVA NAJ BI PODPRLA TUDI SEDANJO IDEJO, KI JO V MNOGOČEM PODPIRA OBČINSKI URADNIK KRANJA - GOSPOD BOR ROZMAN. Z NJIM KAJPAK NAŠA OBLAST (NA SLIKI OB ENEM OD SLIKANJ.....)!

Poglejmo odgovore MO Kranj o zapravljenem denarju, ker so poučni:

NESPORNO IN PRAV JE, DA JE KRANJ USMERJEN RAZVOJNO. MANJ PA JE LOGIČNO, DA JE NAŠ DENAR ORODJE V ROKAH URADNIKOV/ALI FUNKCIONARJEV/ ZA NEKAJ KAR JE "FATA MORGANA". DVAJSET JURJEV SMO ZAPRAVILI IN ZDAJ GOSPODA ROZMANA PLAČUJEMO ZA "NJEGOV PROJEKT" KOT SE REČE? TO PA SO VPRAŠANJA, KI ZADEVAJO NAŠO OBLAST.

Odgovori, ki jih ob takih priložnostih dobivamo, so polni fraz in podukov in lepih besed. Ker je - žal - tudi pot v pekel tlakovana z lepimi nameni. SE TOREJ STRINJATE, DA ZA PROJEKTE, KI SO DO ZDAJ PREDVSEM INTERES POSAMEZNIKOV IZ ŠPORTNE OLIGARHIJE, DAJEMO DENAR MI, KI S TEM DEJANSKO NIMAMO NIČ?