Janez Perhavec je znan po svojih poklicnih odlikah, v prihodnje pa naj bi bil tudi mestni svetnik. Po odstopu Tanje Graonje Krstev in Roberta Kranjca je namreč prvi na vrsti za enega od svetniških stolčkov Zoran za Kranj. Lista ima 6 svetnic in svetnikov, a za zdaj kaže, da naval v politično četico Zorana Stevanovića ne bo ravno množičen. Janez Perhavec namreč svetnik ne bo!

"Položaj je pač spremenjen, a po premisleku se nisem odločil, da bi vstopil v politiko. Preprosto dajem drugim stvarem prednost. Ena in pomembna je moje delo, ki terja tudi ogromno časa, energije. In tako je stvar zdaj jasna: mestni svetnik ne bom!"

Politika vas tzorej ne zanima?

"Podprl sem Zorana Stevanovića in kandidiral. A to je eno, naloge svetnika v mestnem svetu pa drugo. In politika ni tisto področje kjer bi sebe videl v vidnejši vlogi!"

Janez Perhavec je že postal zaščitni znak lokala Panorama (lastnik Uroš Gorjanc) kjer je prevzel kar odgovorno delo. In zato smo mu na koncu rekli (glede na zaporo lokalov in virus...): "Ko se srečamo v Panorami, bo tole tza nami!"