Med tem, ko je za državne volitve ZORAN STEVANOVIĆ SKUŠAL VOLILNO PODPORO NEUSPEŠNO NAJTI NA JESENICAH, prihajajo računi za početje med 2018 in 2022 v Kranju. ZDAJ JE MORAL PLAČATI PODŽUPANU JANEZU ČERNETU /SD/ ŽE 6 000 EVROV, KI SO JIH "JESENIŠKEMU ZOKIJU" ZARUBILI....

1.

Politik, ki vodi stranko Resnica, je o Černetu trosil javno (seja mestnega sveta) dokazane laži in neresenice oziroma klevete. Zato je moral plačati okoli 3000 evrov kazni oz. stroškov.

2.

ZDAJ JE PRAVNOMOČEN DRUGI ZAHTEVEK, KER SE - KOT MU JE SODIŠČE NALOŽILO - NI OPRAVIČIL NA FACEBOOKU JANEZU ČERNETU ZA IZREČENE LAŽI. To pomeni novih (z rubežem?) 3000 evrov za mestnega svetnika, ki pa ima še eno JAVNO OPRAVIČILO NA GRBI: NA SEJI MESTNEGA SVETA SE MORA JANEZU ČERNETU JAVNO OPRAVIČITI ZA IZREČENE LAŽI/NERESNICE IPD.

3.

Politik Stevanović rad poudarja svojo drugačnost ipd., a pravna država mora zoper njega uporabiti vsa dovoljena sredstva, da ta bivši policist in za zdaj neuspeši doktorski študent (sam se tako predstavlja, a študija v tem mandatu ni dokončal) plača za svoj "dolg jezik".

Mestni svetnik je seveda funkcija in ne poklic, še manj služba. Doktorski študent je že okoli 5 let ali več.

4.

Policija ne terja stranke Resnica zaradi plačila stroškov za lanske proteste kjer je bil Zoran Stevanović nekajkrat v ospredju kot govorec ipd. KOT JE SAM ŽE JAVNO OBJAVIL, JE KAZNI TOREJ PREJEL KOT FIZIČNA OSEBA.

5.

Zoran Stevanović je najavil kandidaturo za župana, nikdar do zdaj pa ni javno objavil, od česa dejansko živi. Njegova stranka je glede na izid na držćavnih volitvah upravičena do okoli 100 000 evrov državnega denarja letno. ALI PREDSEDNIK IN USTANOVITELJ TA DENAR STRANKE UPORABLJA ZA SVOJO PLAČO IPD., NI ZNANO.

NASLEDNJA SEJA MESTNEGA SVETA V KRANJU BO KONCEM TEGA MESECA. SE BO POLITIK OPRAVIČIL POLITIKU, ALI SLEDIJO NOVE KAZNI, NOVI RUBEŽI .... ? BOMO VIDELI.