V PETEK SO SE SESTALI ŽUPANI OBČIN - LASTNIC=USTANOVITELJIC KOMUNALE. RAZPRAVLJALI SO O PROMOTORSKEM PISMU PODJETJA SAUBERMACHER, KI JE - NEURADNO, KER GA URADNO SKRIVAJO - PONUDILO, DA PREVZAME KOMPLETEN POSEL Z ODPADKI /ODVOZ, PREDELAV IPD./, OBENEM PA TUDI ZAPOSLENE, TOVORNJAKE IPD.

1.

Odgovorna za stike z javnostjo MO Kranj KATJA ŠTRUC in njene sodelavke o dogodku, še manj o izredno pomembnem dopisu občini, niso javnosti spročile nič. O SPOROČILIH NE ODLOČAMO, A SLEHERNEGA POSAJENEGA DREVESA IPD. POČETJA NAŠE OBLASTI VRLE LIKARICE LIKA IN DELA ŽUPANA NE IZPUSTIJO.

2.

Matjaž Berčon je pravkar dobil potrditev novega mandata direktorja Komunale. Javno podjetje, ki ga plačujemo z našimi položnicami, ima zaposleno za stike z javnostjo. SI JE PA DIREKTOR PRIVOŠČIL STROŠEK 23 000 EVROV PLAČILA - od avgusta lani redno mesečno 2440 evrov - SEBASTJANU JERETIČU OZIROMA NJEGOVEMU PODJETJU. Tudi na strani Komunale ni niti besedice o tem, da bi lahko izgubili celotno dejavnost ravnanja z odpadki.

3.

KAJ BOMO TOREJ ZVEDELI MI V IMENU OBČANK IN OBČANOV KRANJA, KI NAS ZANIMA, KAKO IN PO ČEM BOMO PLAČEVALI RAVNANJE Z ODPADKI? TOLE SMO POSLALI OBČINI....

PS

Ne namigujemo ničesar, a je povsem mogoče, da Komunala Kranj eno svojih dejavnosti izgubi, proda, odda. To pa je področje, ki zanima vse od Nakla do Šenčurja. Mimogrede: v Cerkljah s pogodbo za 30 let za to področje skrbi Snaga Ljubljana = konkurent Saubermacherju po dejavnosti. KDO V KRANJU MORDA ŽELI POSEL ODDATI AVSTRIJCEM? ALI PA V LJUBLJANO? PROSIMO, NALIJTE NAM ČISTEGA VINA. O TEM, DA TAKI DOGOVORI IN PONUDBE IPD. GREDO MIMO JAVNOSTI, JE POSLOVNO LOGIČNO - A OBENEM HUDO SPORNO V LUČI DEJSTVA, DA GRE ZA ENO OD DEJAVNOSTI, KI JE MOČAN SESTAVNI DELA JAVNEGA PODJETJA, KI GA VSI MI PLAČUJEMO. S STRATEŠKIMI KOMUNIKATORJI VRED.....