Objavljamo zapis o lastniku ighranih salonov, ki ga želijo isti lastniki tudi v Kranju. Zapis je iz začetka leta na slovenskem portalu Necenzurirano:

Ne presojamo o objavljenem, poudarjamo pa: vsi dobički (letni promet v Kranju preko 3 000 000 evrov, 200 obiskovalcev vsak dan, 24 ur odprto...) gredo seveda lastniku! Žal v gradivu občine o tem, kdo je lastnik slovenskega podjetja in s tem bodoče igralnice - nič. Prav tako je naravnost tragično, da ni priložen niti podatek (iz zakona...) o tem, da bo koncesijo država podelila za do 10 let in jo potem lahko imetnik podaljšuje...VSE TO SO PODATKI O TEM, KAJ Z ODLOČITVIJO MESTNIH SVETNIKOV PRIDOBIVAMO ALI IZGUBLJAMO. Ni nobenega dvoma, da se na Planino s taksiji ne bodo vsak dan vozili bogati igralci ampak bo tam prenekateri Kranjčan zapravil plačo - tako je pač z igralnimi avtomati. PRAV TAKO JE RES, DA JE DOSTOP DO IGER NA SPLETU IPD. TAKO REKOČ NEOMEJEN - A O TEM NE ODLOČAJO V MO KRANJ, O 105 AVTOMATIH PA! ČE JE RES VSE TAKO IDEALNO, KAR V ŠENČUR - TAM KOMAJ ČAKAJO NA IGRALNICO! ZA POVRH IMAMO V KRANJU ŽE PODELJENI DVE KONCESIJI, EN IGRALNI SALON DELUJE.Tole pa je sporočil redakciji poznan (imamo vse podatke) prebivalec MO Kranj o "odnosu do okolja" Admiralovih šefov iz Lesc: "PROSIL SEM JIH ZA POMOČ MLADIM ŠPORTNIKOM IN ODPIKALI SO ME KOT MULCA, DA JIM TEGA NI TREBA, DA PLAČAJO VSE DAVKE...RES JE IN IMAJO PRAV, SAMO NE NASEDAT ZGODBAM O HUMANEM IGRALNIŠTVU!"

Zdaj se začenja lov na glasove svetnic in svetnikov in prav zanimivo je, kdo se o igralnici do zdaj niti oglasil ni. Dva vidna predstavnika opozicije (Trilar-Več za Kranj, Stevanović-Resnica), na primer. Pa saj se nista dolžna oglasiti, ampak....ZNANO JE, DA BODO PRITISKI NA SVETNIKE VELIKI IN ŠUŠLJANJA O "SPODBUDAH" TRMA NE MORE POTRDITI - LAHKO PA SPOMNIMO, DA JE ŠEL HOTEL KJER JE BIL TUDI IGRALNI SALON NEDAVNO V STEČAJ...TU SREDI KRANJA. IN O TEM NA TRMI ZGODBA ŠE SLEDI.