Direktor javnega zavoda za turizem in kulturo je v letih 2020, 2021 odkar deluje v zavodu, porabil ogromna sredstva za...prenovo informacijskega centra, na primer. Se bere učeno, a je izvajalec dejansko - mizar. Torej 30 000 (in več) za pohištvo?

KO BOMO PREJELI DOKAZILA O ISKANJU PONUDNIKOV, BOMO VERJELI DIREKTORJU, DA JE IZVAJALCA PRENOVE NAŠEL NA USTREZEN NAČIN.

Potem so tu storitve, ki so monopolne. Tako je mogoče sklepati, ker vsako leto plačamo 12 000 evrov v povprečju za to, da nekdo posname občinske nagrajence in potem to "zapakira" v predstavitveni material.

VSAKO LETO TO POČNE ISTI IZVAJALEC. NE VEMO, ČE JE ZNESEK PREVISOK ALI CELO PRENIZEK, VSEKAKOR PA JE POGODBENI ZNESEK ZDAJ PRECEJ VIŠJI....DROBLJENJE JAVNEGA NAROČILA NA LETNE ZNESKE PA JE SPORNO.

Klemen Malovrh nam je poslal odgovore glede teh in drugih plačil. In poudaril, da je zdaj dovoljen znesek kjer se ponudnike išče brez razpisa 40 000 evrov. Res je. Ali pa je res, da v njegovem času niso bili sklenjeni posli za višje zneske pa še v nadaljevanju.