Iz krogov Varstveno delovnega centra Kranj smo prejeli anonimno (in po naši oceni res pretresljivo) sporočilo. POUDARJAMO: OBJAVLJAMO GA KOT IZHODIŠČE ZA TO, DA DOBIMO PODATKE OD ODGOVORNIH. MARSIKAJ JE SEVEDA RES SAMO PO SEBI. DVE ČLANICI NADZORA ZAVODA STA TUDI ČLANICI KOMISIJE, KI POTRJUJE DIREKTORICO. STA SE IZVZELI OB GLASOVANJU? DVOMIMO. PRAV TAKO JE POD POVEČALOM VLOGA PODŽUPANA ČERNETA, ODGOVORNEGA ZA DRUŽBENE DEJAVNOSTI IN PREDSEDNIKA ISTE KOMISIJE... Fotografija, ki jo objavljamo s FC profila direktorice je vsaj sporna, če ne neokusna in žal kaže na zlorabo uporabnikov zavoda za "promocijo" nesporne "vladarice" centra....TOLE PA SMO PREJELI NA NAŠ NASLOV:

Opozorilo na nezdružljivost funkcij, interesov, vlog...glas vpijočega v puščavi!? TODA DRUGO SPOROČILO JE ŠE BOLJ ŠOKANTNO. ČE PA SO NAVEDBE RESNIČNE, GRE ZA RES GROZLJIV POSEGA V ČLOVEKOVE PRAVICE NAJBOLJ RANLJIVIH.

Preverjamo vse pri direktorici Mirjani Česen, podžupanu Janezu Černetu, članicama komisije za volitve in imenovanja Saši Kristan in Damjani Piškur in - županu!