Takole zgleda javna podoba vodstva kranjske SDS, najmočnejše v sedanjem mestnem svetu s 6 svetnicami in svetniki. Bolj ali manj enako je, da so v vrhu predstavniki treh družin, a samo eden je nedotakljiv - predsednik Branko Grims! Žalostno je, če iščete isti kranjski del SDS na "glavni" strani stranke...Leta 2022 pa zmorejo samo tole...

1.

Brankorleone sistem vlada že desetletja - isti predsednik, isti okoli njega....Grims, Homan, Kristan, Valič Zver in malo okraskov zraven...

2.

SDS Kranj = kopija SDS nasploh: NASLEDNJE LETO BO JANEZ JANŠA NA ČELU STRANKE 30 (TRIDESET) LET IN BRANKO GRIMS NE DOSTI MANJ (NIKJER NI PODATKA...) V KRANJU OBVLADUJE NA PODOBEN NAČIN.

3.

SDS bo v Kranju močna stranka še naprej, a težko bodo osvojili županski stolček. Ker žal mnogi bolj ali manj nevtralni ali vsaj manj nestrpni SDS v Kranju enačijo z njenim predsednikom = na državni ravni! In potem seveda ni veliko možnosti za zmago....Branko pač vedno za kandidata za župana najde človeka, ki mu po ničemer ne sme biti tekmec...Tudi tokrat!

4.

Zanimivo je, da mlada politika Jenkoletova in Jenko lahko samo sedita "na rezervni klopi", ker se trdo jedro ne premakne od strankarskega korita....Pa to je že stara zgodba!

10 LET=ENI IN ISTI...