1.

Park slovenske himne naj bi dobili z ustreznim natečajem kjer predstavljajo odločevalce kranjski župan, kranjski župnik in minister za obrambo. DENAR PRISPEVA IZ PRORAČUNA MO KRANJ !

2.

Za rešitve na zemljišču je predviden tudi nagradni sklad, ki ga bomo plačali mi. Iz naših žepov torej za nekaj kar bo na cerkvenem zemljišču. Za katerega nam obljubljajo, da bo župnija "podelila stavbno pravico" občini. Torej smo lastniški kranjski občani in občanke v tem primeru odvisni od župnije=katoliške cerkve? PRI VSAKI NALOŽBI Z JAVNIM DENARJEM MORA BITI OBČINA LASTNICA ALI PA ZAČETI JAVNO-ZASEBNO PARTNERSTVO. TUKAJ PA VSE AKTIVNOSTI TEČEJO MIMO TEGA!

3.

Park slovenske himne naj bi nastal ob Prešernovem gaju zato, ker sta tam pokopana Prešerne&Jenko, ki sta prispevala SAMO BESEDILI ZA SLOVENSKI HIMNI (ENA JE HIMNA SLOVENSKE VOJSKE), KI PA STA NESPORNO SKLADBI = KER JU POJEMO ALI IGRAMO! A KRANJSKA OBLAST JE TO DEJSTVO OBŠLA IN NAM PRODAJA ZGODBO, KI NITI VSEBINSKO NE ZDRŽI PRESOJE. IMATA AVTORJA UGLASBITVE "SMOLO", KER STA DOMA IZVEN KRANJA ALI SO JU PREPROSTO PREZRLI?

4.

Da je zadeva politična in niti malo "javna" pa ilustrira dejstvo, da se o parku ni slišalo dobesedno nič preden so ga na občini zasnovali. Še manj so poskrbeli za javen odziv, mestni svetniki pa so sprejeli porabo denarja v proračunu. Je njim kdo povedal, da gre za park kjer občina (še) ni lastnica zemljišča?

/se nadaljuje/