¨Pred mesecem dni je mrtva obležala 67-letna kolesarka, domnevni povzročitelj je ob tem podrl še dve ograji in trčil v zid hiše. POLICIJA ŠE NI RAZISKALA OKOLIŠČIN, NI ŠE ZNAN REZULTAT ANALIZE KRVI, NITI HITROST VOZILA POVZROČITELJA. Odgovore o Likozarjevi pa je poslala MO Kranj:

IMELI SMO PRAV: LIKOZARJEVA SPLOH NIMA DOKONČNO UREJENEGA LASTNIŠTVA...OZIROMA JE TO DEL ZGODOVINE ŽUPANOV OD MOHORJA NAPREJ...ŽAL. DA NE POTREBUJE UPORABNEGA DOVOLJENJA GLEDE NA REKONSTRUKCIJO? KDOR SE SPOMNI OBSEGA DEL, SE NASMEJE. NARAVNOST GROZLJIV PA JE ODGOVOR REDARJEV/INŠPEKTORATA O TEM, KOLIKOKRAT MERIJO Z RADARJEM NA TEJ ULICI IN KOLIKOKRAT "KASIRAJO" PRI TUŠU (OD QULANDIJE DO KROŽIŠČA PRIMSKOVO)....

ZANIMIVO: V ODGOVORU SVETNICI MANJI ZORKO SO REDARJI VEDELI, KOLIKO KAZNI SO NAPISALI. NE PA, KOLIKOKRAT SO MERILI. PA ENA LOGIGA ZA MARTINA RASPETA IN REDARJE: ČE MERIŠ 100X, BO VEČ KRŠITEV, KOT ČE MERIŠ 1X? ALI PA NE? TOREJ TUKAJ NEKAJ O DELU REDARJEV NI ZNANEGA.....KAJTI NA LIKOZARJEVI SO BILE 3 PROMETNE NESREČE LETOS, KOLIKO JIH JE BILO TAM KJER RADAR (ZOPET BREZ PODATKOV) VELIKOKRAT STOJI?

Šef redarjev in inšpektorata po tej logiki ne ve, kolikokrat kje merijo hitrost!?