Matjažu Rakovcu, županu in Katji Štruc, vodji kabineta župana in Marku Čehovinu (njenemu soprogu in predstavniku MOK v svetu zavoda za turizem in kulturo Kr):

1.

MO Kranj s svojo objavo presoja namesto Računskega sodišča. MO Kranj namreč nima urejenega poslovanja dokler ne uresniči zahtev/sklepo MNENJA S PRIDRŽKOM. Naslov prispevka zavaja, ker potem v tekstu tudi jasno piše, da bo zavod ključen dokument o razpisih ipd. šele sprejel. Do takrat taka objava prejudicira dejstva oziroma izničuje delo Računskega sodišča.

2.

MO Kranj neresnično in zavajajoče skuša preslepiti bralce = občane Kranja glede dela Računskega sodišča, ki je pregledalo poslovanje za leto 2020 (kar sicer zopet v tekstu navaja)in ne kot piše v mednaslovu "PREGLEDALI POSLOVNE DOGODKE IZ PRVE POLOVICE 2020" kar ne odgovarja resnici oziroma jo potvarja.

3.

Da je v revizijskem poročilu Računskega sodišča jasno navedeno (tudi) poslovanje v času v.d. direktorja KLEMENA MALOVRHA (OD JULIJA 2020 DALJE DO DANES, VMES POSTAL DIREKTOR), ponazarjamo z naslednjimi izpisi iz ERAR /državnega portala kjer so ojavljeni računi in podatki o porabi javnega denarja/

Javnih naročil z javnim denarjem KLEMEN MALOVRH NI OBJAVIL KOT TERJA ZAKON!ZAKAJ NE, LAHKO UGIBAMO. KO SMO GA O TEM VPRAŠALI, JE IZJAVIL, DA JE BILO VSE V REDU. RES? RAČUNSKO SODIŠČE ZDAJ TERJA OD NJEGA NEKAJ, KAR JE TRMI TUDI ZATRDIL, DA JE UREJENO... IN TO BO ZDAJ MORAL STORITI DO OKTOBRA. IN KAJ JE PRI TEM VSEM DELAL MARKO ČEHOVIN Z MO KRANJ?

Računi so bili plačani v 202o po nastopu Klemena Malovrha in kot direktor jih je odobril. Nato poslov ni objavil kot to terja zakon. DEJSTVO, KI SEVEDA POMENI PRIKAZ NASPROTNIH DEJSTEV OD INTERPRETACIJE MO KRANJ. O IZJAVI ŽUPANA RAKOVCA PA V TRMATORJU.