Matjaž Berčon je kot direktor Komunale Kranj pojasnil vse o tem, kako je ministrica Alenka Bratušek prišla do vodovodnega priključka javnega vodovoda, a dejansko do tega ni imela pravice oziroma ni storila z zakonom jasno zapovedanih korakov.

1.

Ministrica je za medije izjavila, da sama nima nič s tem - postopke je vodil mož Mitja, ki je sicer v javnosti prisoten tudi kot Mico(Mičo). Trma ga ne bi izpostavila, če ne bi to storila ministrica sama in to javno in to z možno posledico. Njen mož je torej brez njene vednosti zavedel javno podjetje Komunala, ki ga je dejansko o možni nezakonitosti seznanila s svojimi novinarskimi vprašanji Trma.si na podlagi zdaj večkrat potrjenih dokumentov? Ga je torej soproga pahnila s to navedbo v možne posledice?

vir:fb profil, julij 2023

2.

Za medije je Alenka Bratušek /rtv slo/ govorila o legalizaciji objekta in o priključku! Takrat ni v ničemer trdila, da ne bi z vsemi postopki bila seznanjena, vpletena. Kot solastnica je vsekakor morala podpisati/vedeti tole....

3.

Ministrica za infrastrukturo slovenske vlade zdaj trdi, da za lastno infrastrukturo ne ve nič? Še nedavno tega je Trma.si odgovorila malo drugače, brez slehernega dvoma. Njena izjava sodi v čas, ko je sama/z možem uredila zapadla plačila za vse tisto kar bi morala storiti do naših vprašanj.