ZGODOVINA: svetnica MO Kranj Barbara Gunčar je včasih kaj "zašepetala" Trmi/Trmatorju...za objavo, seveda. To je bil njen prispevek k branosti in aktualnosti in z veseljem sem popil kavico z njo. Poznava se dolga leta....

STVARNOST: danes Barbara Gunčar (oprostite ji in nam in zlasti njej) piše neumnosti. V zvezi z odgovori o novi občini Golnik in kampanjo "za" i "proti" je zraven vtaknila Mirana Šubica in društvo Trma:

1.

če bi znala ali zmogla ali hotela pogledati javno objavljene podatke (npr. Erar ipd.), bi prihranila čas in energijo občinski upravi, ker Miran Šubic kot samostojni podjetnik več kot leto dni ne obstaja. Oziroma je postal (koraj) upokojenec. Mesece do končnega vpisa v to največjo skupino ljudi v Sloveniji štejem na prste ene roke...

2.

če bi znala ali zmogla ali hotela pogledati javno objavljene podatke, bi videla in dojela, da društvo Trma ni nikdar od nikogar (najmanj pa od kranjske občine) prejelo niti centa. Natančno: nikdar od ustanovitve sploh nismo prejeli niti enega nakazila, ničesar.

PRIHODNOST:

Ko bo norost ustanavljanja občine kjer sta glavni dve političarki s svojimi interesi minila, bo nekdo za to zagotovo kriv. Sam se javljam kar zdaj, da ne bo zadrege. Še vedno in sploh pa bodo v resnih zadevah štela dejstva. Da pa teh o Barbari Gunčar ne manjka, tale drobna ilustracija (prav tako javno razvidna kot je vse jasno o društvu Trma)! MODUS OPERANDI MESTNE SVETNICE JE BIL TAKLE: KO JE JP KOMUNALA Z NJENIM PODJETJEM NETS (Z MLAKE) PREKINILA POSLE, JE V MESTNEM SVETU KOT POLITIČARKA NAJBOLJ OSTRO OBRAČUNALA Z DIREKTORJEM (ČE BO POTREBEN MAGNETOGRAM, GA BOMO OBJAVILI) IN ZDAJ SMO NA VRSTI MI!!!