Odziv na Trma.si in na družabnem omrežju FB, je enormen in dokaj jasen: MNOGI IZRAŽAJO OGORČENJE NAD "PARKOM LA CIOTAT" in zato smo vprašanja naslovili kot vedno na MO Kranj - ODGOVOR PRILAGAMO! Redko je kaj tako brao in ocenjevano kot zapis o tem početju ... pa dopusti gor ali dol!

1.

Tokrat županove likarice lika in podobe niso zapisale: prosimo za objavo odgovora v celoti, ampak smo ga objavili kljub temu kot smo ga prejeli!

2.

Ni jasno, kdo je na občini odgovoren za podobo parka /projektirali so ga v Domžalah/ in zato je jasno, da je odgovoren Matjaž Rakovec kot župan.

3.

Je kdo na občini dal zeleno luč za to podobo in ali je sploh kdo kdaj koga vprašal o Parku La Ciotat za 100 jurjev našega denarja?

4.

"Parkomanija" je tu doživela pojavno obliko v vsem svojem nesmislu: ali imamo na občini in v Kranju koga, ki bi kot krajinar ali strokovnjak nasploh vednarle vsaj opozoril na (ne)primernost ...

PARK LA CIOTAT JE PO VSEBINI IN OBLIKI NAPAKA V PRISTOPU KJER LJUDJE DOBIMO NEKAJ, S ČEMUR SE NE STRINJAMO. PA NAJ BO STROKRAT POTRJENO V PRORAČUNU.

O ZELENEM KRANJU PA KDAJ DRUGIČ...