Ko smo MO Kranj vprašali, kako je s pozidavo ob Koroški cesti do črpalke na levi proti križišču, smo dobili kar pretresljiv odgovor:

Noro, kajne? Dva podjetnika pošljeta dva "mejla" pa se občina zgane in že naročajo potrebne načrte, predloge ipd.? Pa pravijo, da ni denarja....No, pojasnilo je pa še boljše:

Se spomnite Janeza Ziherla, ki je odšel kot šef za okolje in prostor? Tole pojasnilo nanj leti po načelu: hja, njega ni več...on je to naročil...? Župan BREZ KOMENTARJA ga je podpiral do konca pri spornih početjih kot je bila veselica v gozdu pri Tenetišah...Potem je nastala nova reorganizacija in zdaj sodijo odgovorni za okolje prostor pod Saša Govekarja in na skupno medočinsko upravo....

Dva lastnika se torej zanimata, kako bi kaj naredili...občina pa se loti načrta "na veliko"!? Beksel in okolica sta seveda zanemarjeni del Kranja, vloga občine je tudi v pripravi načrtov, ampak...Ne upamo si niti pomisliti, kdo je potem delal vse potrebno za nadaljevanje? Morda RRD oziroma domžalski jedci Dolge mize, ki za Kranj delajo domala vse načrte ipd.? PA BO ZANIMIVO VEDETI, KAKO...ŠE PRIDE NA VRSTO!