1.

Kdo si bo upal v boj za poslanski stolček v okraju katerega velik del naj bi bil nesojena nova občina? Morda celo razbijalki Kranja Mateja Udovč (pristala pri Aleksandri Pivec...) in Barbara Gunčar? Serijski zmagovalec v tem volilnem okraju je Branko Grims (SDS), ki je pritisnil tipko, da razbije Kranj kot celotno občino...morda pa bi potem igralnico skušal potisniti še v Tenetiše, če jo je podtaknil Kranju?! A na srečanju tistih, ki bi radi povezali Slovenijo nismo opazili samo tržiškega nekdanjega župana, poslanca in kasneje tudi zapornika Pavla Ruparja, viden je bil tudi Franc Čebulj, rekorder med izvoljenimi župani. Cerklje so "njegove" od začetka politične poti, obenem je bil že poslanec pri Janši (in se razšel z njim...), ima pa letos na izbiro boj za nov županov ali pa poslanski stolček. Izgubljati ni vajen...Po do zdaj znanem, bo v obeh kranjskih okrajih kandidiral tudi podžupan SD Janez Černe (prav tako zaslužen za sporno igralnico kot Grims..) kar izbor samo popestri!

2.

V drugem, mestnem okraju smo pred štirimi leti dobili (in obžalovali) Matejo Udovč, pogorela je Alenka Bratušek (SAB) in stvar poguma je, ali si bo upala v domačem Kranju na volitve proti Černetu ipd.? Ne smemo pa pozabiti, da v odločilni bitki za enotno občino Kranj Bratuškova ni dvomila in je zelo resno napadla tako poslanko Udovčevo kot njeno "odcepitev" in - zmagala. Morda pa še kdo "pod točko 1" oceni, da je primestni volilni okraj lahko hudičevo nevaren...

3.

TRENUTNO STANJE JE - S.ANJE! IMAMO GOSPO UDOVČEVO, KI JE ZA DOKAZ, KAKO VERJAME V MESTO IN OKOLJE KJER JE BILA IZVOLJENA, SKUŠALA KRANJ RAZBITI V KOMPANIJI Z BARBARO GUNČAR, MOJSTRICO ZA PROPADLE PROJEKTE (SKUPAJ STA IZRAČUNALI, DA JE 1000 0D 10 000 KAR 70 ODSTOTKOV). PO SMRTI BOHINJSKEGA ŽUPANA PA JE KRANJSKA POSLANKA POSTALA BRATUŠKOVA, O GRIMSU PA SAMO TOLE: NAPOLEoN JE ZDAVNAJ REKEL "Ljubim izdajo, ne maram pa izdajalcev!" Poslanec SDS je doma s Primskovega, a je pač političen "sluga gospodo" in tako nam je SDS izglasoval igralnico, on pa je v Ljubljani glasoval drugače od večine v stranki v Kranju in - p o d p r l razbitje Kranja....Bo zdaj skušal to početje unovčiti v volilnih skrinjicah?

ROKI ZA VLOŽITEV KANDIDATUR TEČEJO, PUSTIMO SE PRESENETITI!