Zoran Stevanović ima del pohitšva, ki smo ga plačali davkoplačevalci Kranja, v svoji hiši v Stražišču. To je potrdila MO Kranj na naše novinarsko vprašanje, kje se nahaja občinska in naša lastnina. V isti hiši je sedež Liste Zoran Za Kranj, a tega v javno dostopnih podatkih ne boste našli. Oziroma: nam ni uspelo! To ne pomeni, da tam sedeža ni, toda zgodba ima nadaljevanje...

ČE JE TOREJ VEČINA (PO OBSEGU IN VREDNOSTI) POHIŠTVA NA DOMU ZORANA STEVANOVIĆA, JE NEKAJ STOLOV V NAJETIH PROSTORIH SVETNIŠKE SKUPINE. IN POUDARJAMO: NAJEMNINA ZA PROSTORE JE STROŠEK ŠTEVILNIH SVETNIŠKIH SKUPIN (POJASNILI SMO DESUS IN LEVICO V ISTI STAVBI KOT ZORAN ZA KRANJ, SD SVETNIŠKA SKUPINA PA PLAČUJE NAJEMNINO SVOJI STRANKI ITD.) PROSTORI SVETNIŠKE SKUPINE SO TOREJ NA ENI LOKACIJI, SEDEŽ LISTE PA NA DRUGI.

Zaključek je jasen: odgovorni na MO Kranj so potrdili, da je pregled osnovnih sredstev MO KRANJ (kamor sodi tudi pohištvo, ki si ga je omislil Zoran Stevanović) pokazal, da je predsednik liste pohištvo namestil pri sebi doma in ne v prostorih svetniške skupine! Tam je končalo nekaj stolov, ki jih je mogoče relativno lahko prestavljati sem ter tja, z omaro in drugim so večje težave.

ODLOK JE JASEN: SREDSTVA ZA DELO SVETNIŠKE SKUPINE JE TREBA PORABITI SKLADNO S PREDPISI. ŽUPAN KRANJA JE ODREDIL REVIZIJO, KI BO KONČANA NAJKASNEJE JULIJA.