Kakšna zima nas čaka? Kakšne položnice od 1.11.2022 bodo prejemali vsi tisti, ki jim je plin dobavljalo kranjsko podjetje? Kaj se skriva za umikom s tržišča dobaviteljev...?POGLEJTE POJASNILA DIREKTORICE DOMPLANA SAŠE KRČ, A NEKAJ IMA ZGODOVINO: DOMPLAN JE LASTNIK OMREŽJA IN ON SE BO DOGOVARJAL Z NOVIM DOBAVITELJEM...TOREJ ZANJE ZASLUŽEK BO, KAJ OSTANE NAM?

1.

Župan Bogataj kot prodajalec in kupec Domplan /direktor Frelih/ sta bila KASNEJE ŽUPAN IN PODŽUPAN v enem od mandatov proslulega župana, ki je Kranju prinesel milijonske škode...padel mu ni las z glave!

2.

V drugih mestih zadeva ni enaka - Kranj ima enega lastnika omrežja kar pomeni, da samo po njegovih ceveh plin doteka do nas. Do zdaj je isto podjetje plin tudi dobavljalo, zdaj ga ne bo več.

3.

Trma je ekskluzivno objavila dogajanje, ki ga v Domplanu - to je treba pohvaliti - ne skrivajo. Energetska kriza kot posledica vojne v Ukrajini prinaša dobičkarje na eni in milijone "žrtev" na drugi strani. Kam se bomo prišteli v Kranju? Koga bo morda zeblo, kaj bo s plinom? Kdo ga bo po koliko dobavljal po ceveh, ki jih je en škodljivi župan prodal Domplanu za - drobiž!?

VSE SE VRAČA, VSE SE PLAČA...NAJBOLJ PA PLIN!