Prevod: po čem so glasovi? OBJAVLJAMO ZADNJI KRITIČEN ZAPIS ZORANA STEVANOVIĆA O ŽUPANU RAKOVCU /PO NAŠI EVIDENCI/ IN POTEM JE BIL ZASUK....

DANES O KAKI KRITIKI KRANJSKEGA RESNIČNEGA POLITIKA GLEDE ŽUPANA NI NITI BESEDICE. KAR NE POMENI, DA KRITIKE NI. POMENI PA, DA JE NAŠ VIR INFORMACIJ OČITNO DOBER: ZORAN IN MATJAŽ STA NEFORMALNO POSTALA POLITIČNA PARTNERJA/ 7+5 GLASOV/ IN KAKŠNIH POSEBNIH VIDNIH MANIFESTACIJ NE BO. KOT JIH NI BILO PRI BRANKU GRIMSU&SDS DO ZDAJ. TRETJA OS V TEJ ZGODBI PA JE "GOLOBNJAK" IN SKUPAJ JE TO = 18 GLASOV. KOALICIJA? JAVNO (ŠE) NE.

Politična ljubezen se bo prej ali slej pokazala z glasovanji ipd. A nobenega dvoma ni, da je Zoran Stevanović tik pred drugim krogom nakazal, da je - tako pravi naš vir - njegov cilj dosežen na državni ravni kjer prejme vsak mesec Resnica okoli 8 000 evrov in to zadošča za življenjski in politični "modus vivendi" predsednika...V KRANJU PA VELJA VSAJ PAKT O NENAPADANJU....PREJ JE VSAJ ŠTIRI LETA STEVANOVIĆ STALNO IN ZELO ODKRITO IN ZA MNOGE OKUSE PRIMITIVNO IN UMAZANO "PLJUVAL" RAKOVCA KOT ŽUPANA....Kako že pravi stara definicija: politika je umetnost možnega...NAJ JIMA BO LEPO ČEPRAV JE IVAN TAVČAR NEKOČ ZAPISAL TUDI "LJUBEZEN NAM JE VSEM V POGUBO!"