V četrtek zvečer bi morala biti na Vovkovem vrtu v središču mesta pri Khiselsteinu filmska predstava. Vstopnine ni bilo, predstave tudi ne: "Prijateljica spremlja filmsko dogajanje in nas je opozorila sicer prej pogosto najavljan dogodek. Ker pa je zanj treba prinesti stole, če želiš sedeti in uživati, smo lepo nosili stole kot za na plažo. Jasno: peš kot se za mestno jedro spodobi. Tam pa ni bilo nič in nismo mogli verjeti očem. Ko smo začeli "guglati" stran zavoda za turizem in kulturo, je bilo nemogoče najti kako obvestilo o odpovedi ali čem podobnem. Na posebni spletni strani je dvoumno obvestilo kjer lahko sklepaš, da bo film v Layerjevi hiši...no tudi tam seveda ni bilo nič!" smo slišali od družbe, ki ne živi v mestu ampak na obrobju!!!!

Dogodek Zavoda za turizem Kranj je pred začetkom poletja najavljal eden od zaposlenih, ki skrbi za to področje.

Smo leta 2023? Če ste preverjali stran zavoda direktorja KLEMENA MALOVRHA, potem ste našli tudi tole! Na isti dan, ko je odpadla predstava pa ni bilo NITI ENE SAME INFORMACIJE O TEM! Zavod stane nas vse več kot 1 000 000 letno!

Neuradno: filmska projekcija je odpadla, ker niso bile plačane avtorske pravice za predvajanje/vir iz zavoda za turizem/ NAŠ ŽUPAN JE KLJUB MNENJU S PRIDRŽKOM RAČUNSKEGA SODIŠČA SADIL ROŽICE O DIREKTORJU MALOVRHU IN NJEGOVEM DELU. BESNI OBČANI PA NISO MOGLI VERJETI, DA JE VEČ MESECEV NAPOVEDANIO DOGODEK NEKDO DOBESEDNO "SKRIL"...A NE PRED NJIHOVO JEZO (PODATKE HRANIMO V UREDNIŠTVU)!