Kaj se je spremenilo od takrat, ko je Zoran Stevanović bil še Zoran za Kranj in je želel biti župan in je zakorakal v mestno politiko z večnim upiranjem prsta v druge, grešne - on pa je za začetek malo poskrbel za svojo politično pripadnico, zaposleno na UE Kranj in v prostem času prokuristko pri moževem s.p.?

Nič se ni spremenilo! Pridobili smo dokument o tem, kako bi ZORAN STEVANOVIĆ (ZDAJ RESNICA, PREJ ZORAN ZA KRANJ) zopet plačal naš denar (proračunski, denar davkoplačevalcev Kranja) za storitve "nekomu" v Maribor. Zopet gre za podjetnico, tokrat kvalificirano za plačilo, ki ga iz naših žepov želi poslati Zoran... Z LEPOTNO NAPAKO, KI JO OBJAVLJAMO SPODAJ.

Kaj se je spremenilo? Imamo pravilnik o porabi denarja, zato bodo na MO Kranj odločali o tem, ali bo tale račun tudi plačan oziroma naročilnica Resnice dejansko porabljena. BISTVO: ZORAN STEVANOVIĆ NESPORNO PORABLJA NAŠ DENAR ZA STRANKARSKO PRIPADNICO. JA, IN? ALI TO NE POČNO VSI POLITIKI KOT RADI REČEMO? MOŽNO...IN VERJETNO....AMPAK ON JE TISTI, KI NAJ BI BIL DRUGAČEN IN ZATO SEVEDA TAKO POČETJE VZBUDI POZORNOST. MI NISMO PRORAČUNSKI SODNIKI, 1200 ZA GOSPO V MARIBORU JE PAČ SAMO DOKAZ, KDO KAKŠEN JE IN KAJ POČNE....