Ko občan dobi račun od Komunale, ima pravico podvomiti in terjati pojasnilo! Žal tega odgovorna za odpadke ne ponudi ampak - utihne. Kdo ji je tako ukazal - direktor Berčon?

1.

Občan je prejel račun za pripeljane 3 kubične metre zelenega odpada - do 1 metra na mesec ima pravico, da ga odda brez plačila. KOLIKO JE 3 - 1 NA KOMUNALI PA POGLEJTE SPODAJ!

2.

GRE ZA GOLJUFIJO? NAMERNO MAŠČEVANJE SITNEMU OBČANU? ZA NESPORAZUM? POMOTO? GOSPA ŠEFICA ZA ODPADKE JE DOLŽNA POJASNILO, KER NJO IN NJENEGA DIREKTORJA PLAČUJEMO DAVKOPLAČEVALCI KRANJA PREKO POLOŽNIC.

3.

Gospa s Komunale lahko molči, a bomo našli pot do odgovora. NOBENEGA DVOMA NAMREČ NI, DA BO POTREBNO POJASNITI SAMO VSEBINO RAČUNA, KI JE NASTAL TAKO, DA JE NEKDO PREPROSTO NA OČI OCENIL OBČANOVE ODPADKE PO KOLIČINI. BREZ ENE SAME MERITVE, KAR TAKO .... TEBI TRI, TEBI PET, TEBI EN KUBIK, KER SEM JAZ TAKO OCENIL!? Inšpekcije, ki smo jih do zdaj kontaktirali, pravijo: vsak račun mora imeti podlago.....ali pa jih lahko na Komunali pišejo kot monopolist? BOMO VIDELI!

4.

Na Komunali zelo pred iztekom mandata MATJAŽA BERČONA iščejo novega-starega direktorja. SE MORDA KOMU MUDI ZADEVO SPELJATI PRED LOKALNIMI VOLITVAMI, KO SE OBLAST LAHKO MENJA?