1.

Kdo se s kom slika in zakaj, je njegova stvar. In pravica. Kdor pa s tem manipulira, pokaže na svoj namen. In kdor to pojasni, je TRMA.SI. Kajti dve objavljeni fotografiji nista nič drugega kot najava prihajajočih volitev, ker sodita k - prejšnjim.

2.

Na fotografiji sta tudi kandidat za podžupana in župana = leta 2018! Greh? Lahko, kakor za koga. Dokaz, kdo v Kranj "vabi" Albance. oz Kosovarje?

3.

Za sleherno dovoljenje, za sleherni papir vsakega priseljenca je pristojna država= upravna enota. To smo zapisali x-krat, a ni pomembno: še vedno bodo mnogi zgornjo zastavo povezali z našo občinsko oblastjo. Nismo njeni odvetniki, a je treba vendarle to politikantstvo razkrinkati, ker se znova pojavlja....

4.

Zdaj mnogi zopet nakazujejo, da je v Delavskem domu "občina zaprla lokal Albancu". Napaka: zaprla ga je Finančna uprava RS. Je pa res, da je lokal povezan z enim izmed prisotnih Albancev z naših fotografij. In? Kdor ne plača ali če ne plača davkov, ima opravka z državo. Ker vsebine ne poznamo velja: TAKO KOT JE ZA VSTOP SLEHERNEGA TUJCA V DRŽAVO IN ZA NJEGOVE PAPIRJE PRISTOJNA DRŽAVA, TAKO SLEDNJA TUDI ZAPIRA IN PEČATI LOKALE LASNTIKOV ALI NAJEMNIKOV, KI NE IZPOLNJUJEJO OBVEZNOSTI....

PS

Trma.si nikar ni in ne bo netila nestrpnosti proti komurkoli. Nikdar pa nismo bili niti "odvetniki" kogarkoli ali česarkoli. OPROSTITE: NE DRŽI! SKUŠAMO BITI ODVETNIKI RESNICE IN DEJSTEV, ČE NAM LE USPE! IN ZATO JE RES ŽE DOLGOČASNO, KO SE DEJSTVA ZLORABIJO ZA ALI PROTI KOMURKOLI....A MI NE GLEDAMO PROČ IN NA TO REAGIRAMO!