Na naša vprašanja se je odzval podžupan Kranja in predsednik SD Kranj JANEZ ČERNE:

KAJ JE NAŠEGA BRALCA ZMOTILO, DA JE V PROSLAVI V LOKALU KJER JE SOLASTNIK DIREKTOR JAVNEGA ZAVODA KLEMEN MALOVRH (BIL PRISOTEN) VIDEL SUM KORUPTIVNIH DEJANJ?

1.

Lokal je oddal človek, ki je neposredno odvisen od politike - župana, podžupana, mestnega sveta, sveta zavoda. Ker je bil imenovan v času Matjaža Rakovca in je slednji večkrat javno pohvalil njegovo delo ipd., ni dvoma, da lastnik lokala kot javni direktor javnega zavoda UŽIVA NAJVIŠJO STOPNJO ZAUPANJA TISTIH, KI SO BILI DO ZDAJ NA OBLASTI. ZA POVRH GA JE TRMA.SI ŽE UJELA PRI NEZAKONITEM POSLOVANJU Z LASTNIM PODJETJEM /ZAVOD ZA TURIZEM - UGL/ IN MU NI ZA TO PADEL LAS Z GLAVE KOT SE REČE.

2.

Dogajanje je na dve nedelji potekalo v lokalu kamor so šli lahko ljudje, ki jih je preveril varnostnik. Kar je jasno opredeljen dogodek spremenilo v "strankarski" ali vsaj "županov". Plačnik je stranka SD. VEČ O TEM PA V RUBRIKI TUKAJ IN ZDAJ. Ker pa je podžupan visok predstavnik tudi v SD in je Rakovec bil kandidat SD (in dodal svojo listo kandidatov), JE LOČNICA ZABRISANA: DIREKTOR JAVNEGA ZAVODA JE BIL V NEDELJO POSLOVNEŽ, KI JE PREJEL DENAR OD SD, KI MU V MESTNEM SVETU IN SVETU ZAVODA ODREJA USODO KOT DIREKTORJU. NAVZKRIŽJE INTERESOV?

3.

Klemen Malovrh je skupaj z županom in podžupanom del kranjske (politične) oblasti. Neposredno je za nadzor delovanja zadolžen tudi vidok mestni uradnik MARKO ČEHOVIN kot član sveta zavoda. Tudi on je kajpak v nedeljo slavil zmago "svojega" župana in to v lokalu "svojega" direktorja. TAKO MEŠANJE VLOG, RAZMERIJ IN FUNKCIJ JE VSAJ ZA TISTEGA, KI NAS JE OPOZORIL, SUM KORUPCIJSKIH TVEGANJ. TRMA.SI NI IN NE BO NIČESAR PRESOJALA, A STOJIMO ZA ZAPISANIM.

VEČ V RUBRIKI TUKAJ IN ZDAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!