Preverjeno: kranjska politika se zopet izreka o dovoljenju za igralnico s preko 100 avtomati, ruletami ipd. v sklopu poslovne stavbe TUŠ na Planini. Lani so mestni svetniki in svetnice skoraj soglasno zavrnili zamisel podjetja, ki ima igralnice po cvsej Sloveniji. Razlogi, da to ponovijo, so enaki: V KRANJU IMAMO IGRALNICO V SKLOPU NEKDANJEGA KINA CENTER OZIROMA IMAMO MOŽNOST TUDI V HOTELU CREINA. ZAKAJ BI IMELI MEGA IGRALNICO, NI JASNO - IGRALNIC JE TUDI V BLIŽNJI OKOLICI DOVOLJ OD LJUBLJANE DO BLEDA, LESC IPD.

Nastopaški kadri, ki so lani skušali prewpričati mestni svet, so si naredili medvedjo uslugo s samim pristopom. Da je marsikaj iz ozadja tujega podjetja nejasno, smo na Trmi že pisali. Pa je konec koncev podjetništvo vedno v prednosti z novimi delovnimi mesti ipd. V TEM PRIMERU PA GRE ZA JASNE SPREMLJEVALNE UČINKE. BOMO V STAVBO KJER JEOTROŠKA IGRALNICA PRIVLEKLI ŠE - IGRALNICO?

Država je sicer s koncesijo omogočila, da se potegujejo ponovno za igralnico v Kranju, ampak odločitev je na mestnem svetu. IN NE POZABIMO: LETO VOLITEV JE....