Incident je klasičen primer, kako je na nas vplivala epidemija in vse kar se v zvezi z njo dogaja. Varnostnik je skušal kupcu brez maske preprečiti vstop v trgovino...prišlo je do prerivanja, kupec je padel po tleh. NI IMEL MASKE, IMEL JE POTRDILO PCT!? KAJ ZDAJ? No, postopki bodo stekli, mi pa se spomnimo incidentov sredi Kranja in nasilja zaradi pozivov k nošenju maske...in pele so pesti. Policija takrat o dogodku ni poročala, šele Trma jih je spodbudila. In zadeva ni bila nedolžna: tekla je kri na asfalt, bile so hude telesne poškodbe..

Po skoraj letu dni je cinizem države do mlade družine popoln: "afera sendvič" nima epiloga, ker imajo inšpektorji 4 leta od prijave čas za dokončanje postopka...eno leto bo skoraj minilo! Vsa država se je zgražala nad početjem zoper kranjsko družinico z dvema otrokoma, le Jelko Kacin kot vladni govorec nas je pošiljal jest sendviče v grmovje...

TRAGIČNO JE, DA SO SE VSI TI IN ŠE KAK DOGODEK ZGODILI V KRANJU. OD NAJBOLJ GROBEGA NASILJA DO "SENDVIČA"...EPILOGOV ŠE NI - SODNI BO ZA PRETEP V MESTU, INŠPEKTORJI PA SO OČITNO OCENILI, DA NE UPAJO BURKATI JAVNOSTI S KAZNIJO, KI BI BILA 800 EVROV...A NIKOLI NE RESI NIKOLI! ČE OB VSE TO DODAMO "ANTICEPILNEGA MITINGARJA", POTEM SO RES "ZVEZDE".... ŽAL!