Dvoma ni: za ponedeljek dopoldne je sklicana skupščina Komunale. Sklicatelj: Zoran Stevanović, predstavnik MO Kranj v skupščini in njen predsednik (največji deležnik je Kranj).

Dvom je: pred dvema tednoma je isti mestni svetnik "zaprosil" člane skupščine, da pridejo v bife na Laborah na kavo. Nato je -Trmi in drugim medijem - zatrdil (pisno!!!), da je bila to skupščine Komunale kjer so odstavili zakonito in skladno z akti Komunale direktorja Matjaža Berčona.

Dvoma ni: direktor Matjaž Berčon ni dočakal sklepa o svoji odstavitvi in normalno dela naprej...in tudi dnevnega reda bifejskega dogajanja svetnik Stevanović ni pojasnil javnosti....

Dvom je: zgodil se je sestanek ustanoviteljev, vabil je Matjaž Rakovec, župan Kranja in povabil je tudi člane skupščine, prišel je tudi gospod Stevanović in pojasnil (???), da je Berčon še naprej direktor ipd. oziroma, da skupščine dejansko ni bilo!?

Zakaj torej sklic nove, če velja jo sklepi iz bifeja? No, zaključek je lahko tudi tak: še Zoran Stevanović je bil na koncu koncev sposoben dojeti, kako ga je polomil, kaj je storil in česa ni. Pa se je odločil za "jovonanovo" zgodbo kjer ne bi ponovil prejšnje šlamparije. Seveda nam še ni poslal demantija svoje pisne izjave o tem, kako so "legalno ipd." odstavili direktorja Komunale, kaj šele, da bi se morda opravičil za svojo - oprostite - norost z bifepolitiko ipd.

In tako imamo spet opraviti z istim politikom (ali "politikom"), ki zase zapiše, da mi anketa kaže 90% podporo med Kranjčankami in Kranjčani, ki neprestano javnost seznanja kje teče in kaj počne, zraven pa seveda izpostavlja tudi svojo družino. Do vsega ima pravico, ampak: ali je vsaj svoji svetniški skupini povedal, zakaj ima vse nas za - norce? Kajti početi vse to, govoriti vse to, je pač celo za nas, vajene tudi od njega marsikaj, malo preveč!?