Grehi oblasti Mohorja Bogataja serijsko prihajajo na vrsto za plačilo. Na Zlatem polju je dvorana, ki ni dvorana = začasna rešitev za drsalce! Ki so izgubili led in še kaj, ko je Kranj žrtvoval sejmišče=Savski otok za trgovine. ZDAJ PA POČASI POSTAJA JASNO, DA SMO DEJANSKO ENO DVORANO PLAČALI ZA ZASILNO REŠITEV OZIROMA MONTAŽNI OBJEKT! Pustimo ob strani, da so pogoji v njej zlasti za otroke (drsanje ipd.) naravnost nehumani, takole številke pojasnijo na MO Kranj!

Vsi župani in vse oblasti so zasilno rešitev sprejele za svojo. Najprej se je sploh zapletlo zaradi zapiranja dvorane, ker ni bilo dovoljenj. Potem se je zapletalo z upravljanjem in stroški. MESEČNO PODJETJU IZ MARIBORA PLAČUJEMO 8000 EVROV, A TO JE SAMO NAJEMNINA ZA "PLASTIKO", KI NAJ BI BILA DVORANA. PA SO NAM JO ŽE SKUŠALI "PRODATI"...A NEURADNO JE STALIŠČE ZDAJ TAKO: KAR PODRITE JO IN ODPELJITE...

Za ta denar bi že zdavnaj zgradili dvorano v Kranju! Pa je nismo. Ker je bila začasna rešitev Mohorja Bogataja in takratne politike kar trajna za hokejiste, drsalce, rekreativce. TREBA JE VEDETI, DA DVORANA NI KRANJSKA LAST KLJUB 1,5 MILIJONA (BREZ VALORIZACIJ) ZA NJEN NAJEM IN TUDI OČITNO NE BO. KER BI TO DEJANSKO POMENILO KONEC SANJ O NOVEM OBJEKTU (V ŠPORTNEM CENTRU?). TAKO SO SI ŽUPANI ZA 100 000 LETNO KUPOVALI MIR....AMPAK PREJ ALI SLEJ VSE PRIDE NA VRSTO!