24.maja zjutraj je na Likozarjevi v Kranju umrla kolesarka. Domnevni povzročitelj je z neugotovljeno hitrostjo oplazil vozilo, nato zbil kolesarko, podrl vrtno ograjo, obstal nepoškodovan v avtu, ki je trčil v zid stanovanjske hiše.

24.julija ne vemo skoraj ničesar več o nesreči, njenih okoliščinah. V Kranju je domnevni povzročitelj znan kot uspešen podjetnik. Policija Trmi ni želela posredovati fotografij nesreče kar sicer običajno naredijo. Policija ni do zdaj želela pojasniti, ali je dobila analizo krvi povzročitelja in kaj je pokazala. Policija do zdaj ni hotela opredeliti hitrosti povzročitelja.

DO ZDAJ EDINI PODATEK, KI JE ZGOVOREN, JE TALE: TRAJANJE POSTOPKA JE TAKO DOLGO ZARADI - POVZROČITELJA /ZDAJ OČITNO ŽE OSUMLJENCA/. TO SMO ZVEDELI, KO SMO O DOGAJANJU S PREISKAVO SEZNANILI IN VPRAŠALI NOTRANJO MINISTRICO IN V.D. DIREKTORJA POLICIJE.

Odmevi v javnosti niso dobri za nikogar, najmanj za resnico o dejanskem poteku nesreče. Takoj po njej so nas opozarjali, da bo storjeno vse, da okoliščine ne škodijo mlademu podjetniku. Nismo dobili potrditve opozoril, a sledimo zadnjemu sporočilu PU KRANJ: PREISKAVA BO KMALU ZAKLJUČENA...KDAJ JE "KMALU"...BOMO VIDELI.