Je mogoče, da so odzivi občanov Trmi "histerija"? Je mogoče, da so pripombe glede nevarnosti za kolesarje in prehitrih voženj avtomobilistov "pretiravanje"? Poglejte, kaj je mestni svetnici MANJI ZORKO odgovoril Urad za gospodarstvo in promet, ki ga vodi MARKO ČEHOVIN.

1.

Odgovoren za promet na MO Kranj je SLAVKO SAVIĆ, podsekretar = eno najvišjih mest v državni upravi. To je tisti gospod, ki je s pomočjo redarjev kot zaposlen na redarstvu goljufal vse nas tako, da njegovega vozila pred Globusom niso vsak dan oglobili zaradi nepravilnega parkiranja! POTEM JE NAPREDOVAL.

2.

Zapisati v odgovoru svetnici o nesrečah, da "ni všteta zadnja tragična", je vsaj smešno. Odgovor bo javnosti znan na junijski seji, nesreča se je zgodila koncem maja, A JO VRLI PROMETNI URADNIK NI VŠTEL? ZAKAJ? ZARADI LEPŠE STATISTIKE? NOV ČUDEŽ BIROKRACIJE!

3.

Posebno poglavje so meritve redarjev KJER JE ODGOVOR ČISTA MANIPULACIJA Z JAVNOSTJO! Če ne zapišeš podatka, kolikokrat si meril hitrost, je ŠTEVILO KRŠITEV POVSEM IRELEVANTNO! In take nam pač servirata gospoda Čehovin&Savić (TRMA JE VPRAŠALA O ŠTEVILU MERITEV PRI TUŠU IN NA LIKOZARJEVI ZA PRIMERJAVO....ČAKAMO ODGOVOR)

4.

Kot pa lahko preberemo, bodo ZDAJ POSTAVILI MERILNIK, da bi točno vedeli, kaj se tam dejansko dogaja. Nihče ne more vsega predvideti vnaprej, ampak ČEMU NAPOVED KROŽIŠČA, ČE "NE GRE ZA POSEBEJ OGROŽENO PODROČJE PROMETNE VARNOSTI"???