Naš mestni svetnik je ob zavrženi ovadi kranjskega tožilstva zoper njega namignil, da bo tožil državo zaradi ....No, ja: bomo videli! Ali mu je minister Hojs že poslal račune za domnevno organiziranje različnih protestov, ne vemo. VEMO PA, DA JE BIL ZORAN STEVANOVIĆ PRAVNOMOČNO OBSOJEN NA DENARNO KAZEN IN OPRAVIČILO NA SEJI MESTNEGA SVETA, ker je:

1.

Klevetal podžupana Janeza Černeta in zato v civilnem postopku dobil na sodišču kazen v znesku 2500 evrov, ki jih Černetu še ni plačal. Kar pomeni, da tečejo zamudne obresti in to velja tudi za sodne stroške, ki jih Černetu dolguje. Pač dolg jezik in posledice....

2.

Klevetal podžupana na javnem kraju kjer se mu mora opravičiti - torej na seji mestnega sveta. Minile so vsaj 3 kjer je bil prisoten in še nekaj takih kjer zaradi udeležbe na mitingih/protestih ni bil prisoten. Seveda to ne bo spremenilo dejstva, da se opravičiti mora, sodišče pa bo seveda zaradi odlašanja ukrepalo - sankcije so namreč predvidene in bodo tudi zvršene.

3.

ČE TOREJ DODAMO, DA GRE DOLG (BREZ OPRAVIČILA) V TISOČE EVROV IN K TEMU PRIMAKNEMO ŠE TOŽBO (SEVEDA BO SODIŠČE RAZJASNILO ZADEVO) MESTNE OBČINE ZOPER STEVANOVIĆA ZARADI NEUPRAVIČENE PORABE 25000 EVROV ZA SVOJE OSEBNO IN ZASEBNO PRAVDANJE, JE ZADEVO MOGOČE ZAOKROŽITI S TEM, DA SE JE JAVNO MESTNI SVETNIK RAZGLASIL ZA USPEŠNEGA PODJETNIKA. URADNO JE SICER O NJEM MOGOČE NA OMREŽJIH PREBRATI, DA JE DOKTORSKI ŠTUDENT, KOT FIZIČNI DELAVEC PA JE POSTAVLJAL V 2021 AGRENALINSKE PARKE ZA KRANJSKO PODJETJE.

JE OB VSEM TEM POTEM RAZUMLJIVO, KAKO PRIVLAČNO JE LAHKO ŽIVETI OD - POLITIKE? JE.