26.2.2020 je Zoran Stevanović (kranjski mestni svetnik) na seji sveta izjavil, da bi se šel rad okužit z virusom...(glej spodaj). Ko je videl, da še en njegov genialni prispevek ni povsod naletel na plodna tla, se je izgovoril, da tisti, ki so skočili pokonci - ne razumejo njegovega sarkazma!

24.4.2020 je završalo po svetu: predsednik ZDA Donald Trump je na novinarski konferenci dejal, da bi proti virusu lahko koristilo vbrizganje razkužila v ljudi...Rekel in ostal živ, kot se reče. In potem dokaj hitro pojasnil, da je šlo za sarkazem in ni mislil dobesedno in...sarkazem je postal svetovno znan!

PODOBNOST MED OBEMA JE OČITNA: SARKASTIČNO SE POŠALITA TAKO, DA JU SKORAJ NIHČE NE RAZUME. KER STA TAKO PAMETNA ALI TAKO .....? ODLOČITE SE SAMI. MI, KI ŽIVIMO V KRANJU, SMO SEVEDA IZJAVO MESTNEGA SVETNIKA PROGLASILI ZA NOROST LETA 2020 IN TO NA SAMEM ZAČETKU LETA. IN SVETOVNA NOROST JE LAHKO TUDI IZJAVA ČLOVEKA, KI MU JE V DRŽAVI UMRLO 50 000 LJUDI (ALI VEČ, DEJANSKO NIHČE NE VE) IN JE SLOVENSKI ZET KOT SE REČE.

Virus je nalezljiv, človeška neumnost pa tudi....!!!!