"Šeškomanija" trese športni svet in tudi v nogometu je Slovenija zopet v središču pozrnosti zaradi mladca iz Radeč. Gol proti Švedski pa so tudi NAŠI ŠPORTNI NOVINARJI hitro povezali z golom Nizozemca Van Bastna Rusu Dasajevu v finalu EP! Res je bil lep, a en gol iz slovenske športne zgodovine je bil KRIVIČNO POZABLJEN, a je mnogo bolj podoben, skoraj enak ŠEŠKOVEMU!

1.

Na tekmi v Ljubljani je v kvalifikacijski tekmi (kasneje smo v Bukarešti z remijem "zmagali") v Ljubljani, za Bežigadom! Dosegel ga je Milan Osterc-Jagoda, občinstvo je ponorelo...Bilo je skoraj natanko pred 11 leti!

https://www.facebook.com/watch/?v=10154385037007907

2.

Potem se je zelo podoben gol zgodil mlademu upu našega nogometa. Beni Šeško je zadel fantastično, a akcija je na moč podobna bežigrajski: žoga iz sredine v loku na levo krilo kjer je Osterc ni zadel iz prve ampak po odskoku, Šeško pa iz zraka....Parabola žoge v mrežo pa podobno neverjetna!

https://www.facebook.com/watch/?v=10154385037007907

3.

Športni komentator iz Slovenije se ob tem mnogo bolj podobnem golu ni spomnil našega nogometaša iz Pomurja ampak je tulil "Van Basten, kje si zdaj!?" V PROGRAMIH V ŽIVO JE TREBA REAGIRATI V SEKUNDI IN V GLAVI SLOVENSKEGA NOVINARJA OB TEKMI SLOVENSKE REPREZENTANCE IN OB SLOVENSKEM NEVERJETNEM GOLU SE JE SPOMNIL - TUJCA.../gol je bil dosežen z desnico z desne strani, slovenska oba z levico z leve strani, leti žog pa podobni...neverjetni/

https://www.youtube.com/watch?v=pFMbqgTGhB4

KDO NAS BO CENIL, ČE SE SAMI NE BOMO? PRIMERJAJTE POSNETKE GOLOV IN PRESODITE...