Aleksander Čeferin (predsednik UEFA in bivši predsednik NZS) se še ni oglasil, ker morda v kakem kotu toči solze za klubom, ki mu je omogočil vzpon na nogometni lojtri na sam vrh! ODDOLŽIL SE JE KMN LITIJI TUDI TAKO, DA JE KOGA Z ZASEBNIM LETALOM PELJAL NA KAKO TEKMO ALI PA JE MED SVLOVENSKE NOGOMETNE LEGENDE UVRSTIL TUDI KOGA IZ KMN LITIJA, KI JE PRED DNEVI PRENEHAL DELOVATI!

IN ČE JE NZS OSTALA "MRTVA HLADNA" OB PROTESTNE PRENEHANJU DELOVANJA ENEGA NAJBOLJŠIH KLUBOV MALEGA NOGOMETA V ZGODOVINI SLOVENIJE, ZAKAJ SE NI OGLASIL ČEFERIN? BI SE MORAL? NE ZATO, KER JE PELJAL V ZAGREB MED LEGENDAMI TUDI TOMAŽA VESELA Z RAČUNSKEGA SODIŠČA ALI FRIZERJA MIČA SOJERJA, ZARADI SVOJE VPETOSTI V DELO KMN LITIJA. Aleksander Čeferin je namreč kot pogoj za kandidaturo na volitvah za predsednika NZS navedel svoje delo v KMN Litija. Drugače namreč ne bi mogel kandidirati. Pa je res bil kdaj funkcionar KMN Litija, ki ga zdaj ni več? O tem pa več jutri....

1.

KMN Litija kjer so bili vsekakor izredno aktivni člani družine Vrhovec, je prenehal delovati iz PROTESTA PROTI NZS in njenega odnosa do kluba ter sodniških domnevnih krivic ipd.

2.

NZS ni komentirala razpustitve enega nosilnih klubov malega nogometa, ni pa se oglasil niti bivši član vodstva Aleksander Čeferin.