Novinar trenerju Triglava: "Se boste lahko zbrali po takem porazu?" Trener:"Ja, mi smo navajeni...!"

Koliko resnice. Pa bi moral napisati: brez komentarja. Ali pa: to pove res vse: kam gremo in kakšni smo. Lahko ostanemo v Ligi prvakov, ne samo v prvi ligi - kaj takega pa tudi navijači težko prebavimo. Ja, mi smo navajeni na katastrofe, ker naši igralci delajo? Kdo dela? Jalen Pokorn, ki je izključen zaradi neumnosti in ga ni na tekmi? Matic Sever, ki greje klop trikrat slabšim od sebe? Matej Peternel, ki brca za Zarico potem, ko je bil kapetan mladincev Triglava? Martin Šušteršič, ki bi bil danes že desni bočni na svoji ravni (nikdar ne trdim, da je prvoligaška, toda...), če bi vse leto nekdo z njim delal in ga kaj naučil!? Na igrišču je bilo v Mariboru ogledalo selekcije v kateri ni bilo prostora za precej fantov, ki jih je isti trener imenoval "Jaap Stamm" ipd., nato pa odslovil. In pripeljal fante, ki jim ničesar ne očitam in so tudi otroci Triglava - a so dobili prvoligaški nogomet "po babi i stričevima" kot se temu reče! In je bil motnja strejši bratov Košnik, ki pa veselo zabija v drugi ligi!? Ne farbajte nas preveč, ker porazov vsi nismo navajeni (kot naš trener,pomočnik+športni direktor+presednik - če grem po lestvici hierarhije) ali pa se jih nočemo navaditi tako kot nas silite. Kdor je spremljal in analiziral zadetke, je videl nesrečnega domžalskega reprezentanta (?), ki je tekal za svojim igralcem kot jagnje za materjo (vedno zadaj...), breme vsega pa je bilo tako ali tako na obrambi in to pa proti Mariboru ne pije vode. Vedno smo stali (kot vse prvenstvo) proč od igralcev, vedno smo bežali od dvoboja, vedno smo bili "navajeni na katastrofo"! In v ekipi je bilo morje takih, ki jim je grd pogled (prej Šubicu, zdaj pa...) največja obrambna vrlina - a še ta kratko traja: ker je nasprotnik v hipu mimo!

Igralci: če imate j...., začnite igrati kot Triglav /trdim, da jih preveč ne more dvobiti dvoboja niti v tretji, nikar prvi ligi/! Strokovnjaki: če imate trohico morale, 15.5. (ne glede na končni izid) prezrite blagajnika kluba oziroma se ga ognite kot hudič križa! Ker tega, da nas vi navajate na poraze (formulacija trenerja Triglava!!!!!), nihče ne bo plačeval! In da ne bo pomote: vse zapisano je samo posledica dejstva, da od septembra 2011 ni ne napredka, ne igre, ne rezultata, ne slutnje, da se bo kaj zgodilo. Zato moramo iz tega vsega potegniti končno potezo in ostati v ligi - ali pa ....

Bolje, da bi gol odnesli iz Ljudskega vrta in tudi doma proti Rudarju in ...predolg je spisek navajanja na poraze in katastrofe!