Ko slišim, da naj bi se Triglav zadolžil, me je strah. Kadar smo se zadolžili prej, smo imeli vračilo kredita zagotovljeno. In zato smo kredit tudi dobili (redko, zelo redko). Sedanje vodstvo je imelo dejansko več kot osem mesecev na voljo za karkoli: najbolj seveda za sanacijo stanja, ki je bilo resno že leta 2011 kar sem vedno trdil. Toda "prepustitev" 30 000 evrov MO Kranj na račun neke nesposobnosti in kuhinje in še česa, je sramoten dokaz servilnosti uprave sedanji mestni oblasti. Še enkrat povem in zapišem in lahko dokažem: denar je bil namenjen izključno klubu - kako do kluba pride pa je stvar (ne)sposobnosti ali hotenja.

Zaradi Mure pa bi se nam morali vsi opravičiti. Za licenciranje 2011, ki mi ostaja na duši kot sramota NZS, s predsednikom Čeferinom in njegovimi pajaci vred. In seveda tudi sramota za lep del tedanjega vodstva, ki je verjelo vsem, le lastnim ljudem ne. In so me po "politični liniji" hoteli spoditi. Jok, brate (in sestrica), odpade! Sem šel sam ponosno in sem ponosno prišel a skupščino kamor me novo vodstvo ni povabilo kot predsednika v odstopu. In isto vodstvo me je lustriralo s spletne strani, ki sem jo dejansko naredil več kot polovice (vsebinsko) sam!? Zakaj to ponavljam? Ker imamo danes gnilo Muro, ki sem ji vse to napovedal že lani z enim samim stavkom: "Če ne bodo delali drugače, je povabilo v prvo ligo le še korak nazaj!" In to je veljalo za Nafto do samouničenja in bo veljalo za vse, ki ne zmorejo preprosto reči: igramo nogomet zastonj! Greh? Če ni denarja, ga ni. Umetniki z žogo pa so že v Dobu in še kje dali vedeti, kakšno ceno dejansko imajo. Da o stroki ne pišem: izdaja grez njimi naprej in nazaj in vstran in povsod in vedno. Mislijo, da so vse skrili pod preprogo? Lahko. Čas gre naprej, je že nova sezona tu. Toda vse prej ali slej pride na svoje, tudi Naftina licenca, tudi Murini dolgovi, tudi Triglavov lastni jaz.

V Kranj prihaja Zavrč. Igrali bomo v bistvu s prvim slovenskim privatnim klubom (Interblocka ni več) kjer je prvi tisti, ki to plača ali priskrbi denar. In ta tudi odloča. Vedno sem spoštoval Zavrč zaradi tega, ker so nas vrgli iz lige in potem omogočili, da smo v drugi ligi še igrali. Po njih se moramo zgledovati in reči bobu bob vsi, ki plačamo karte: dobre poteze pozdraviti in podpreti, nesposobnost in izdajo pa nikdar "prezreti"! Triglav je klub.