Fakir sedi na žebljih in kaže stoičen izraz: druge bi bolelo, njega ne!? Če imaš debelo kožo in še kaj pod njo na zadnji plati in še kje sediš tako tudi na Triglavovi klopi (g.športni direktor, g.trener etc.). Kaj bi te bolelo, ko pa je podlaga dobra in si žebljev (beri: golov v mreži) navajen...?

Drevenšek nam je zabil nekaj golov v dresu Domžal, pa kaj! Drevenšek je poslal bombo na koncu prve tekme letošnje sezone proti Aluminiju, a je Pelko rešil zanesljiv zadetek. Drevenšek pa je bil tokrat znova mož odločitve. Noro: ali se res ne da preprosto ukazati, da fant ne sme streljati brez bloka??????? Haloooooo????

V mlinu ponovi vse trikrat, da te bodo slišali - a Triglavu je treba 303- kratna ponovitev in še ni dovolj. Ampak to je že res smešnica svoje vrste. Ene in iste in enake zgodbe zdaj gledamo in beremo in poslušamo že tretjo prvoligaško sezono. V prvi smo (še) bili Triglav, v drugi pa je možganski trust z debelo kožo začel misliti zelo intenzivno in rezultat je znan. "Vajldkart" (zapisano fonetično) v prvo ligo je pomenil za Triglavove fakirje samo nadaljevanje navajanja na žeblje, ki jih ne bodejo več. Pomislite: zabili smo štiri gole, v časopisih (vsaj enem) pa je najbolje ocenjen vratar, ki brani po načelu "cifra-mož" kar nogometni svet res še ni videl. Danes eden, jutri drugi in tako dalje do nezavesti (navijačeve, jasno - fakirjev ne bode več)!

Tonemo 100nauro! Aluminij ima še enkrat več točk kot mi!!! In smo že zadnji - pričakovano???? Morda za fakirje z litanijami o amaterizmu, službah, dobrih igrah, nesrečnih razpletih,pođkodbah ipd. in itd. O ti sveta preproščina, ti! Pa saj na zadnjih treh tekmah nismo zadeli, kaj še hočemo? Šujica in Jelar lepo na klopi, ker gremo (najavljeno v medijih) na tri točke, na zmago.

Priznam, da sem jezen. Ker (žel) imam prav. Če pa ne jaz, potem pa lestvica. V ligi osiromašenih, pomlajenih in na hitro sestavljenih ekip smo zadnji - a imamo izkušenih več kot kdajkoli (Šmit je mednarodni kaliber, Stojnič, Ovčina, Pokorn... pa saj nima smisla!). Fakirji pa sedijo na Triglavovi klopi, ki je kljub žebljem (beri:porazom) zanje prisesana na riti (oprostite izrazu). Res jeBeno na potezi, ali pač ne? Če se prav spomnim, se predsednik kluba rad pohvali, da se spozna na humanitarne dejavnosti - tako kot naši nasprotniki, ki nam (skoraj) vedno podarijo kako žogo v mreži. Fakirji pa počasi postajajo - fakini....

Hodil po zemlji sem naši ....