Leto 2021 je žal nov mejnik v padanju kakovosti in prepoznavnosti kranjskega športa. Je čudno, če klubi in društva za nagrado za življenjsko delo NE PREDLAGAJO NITI ENEGA SAMEGA ČLOVEKA IN GRE NAGRADA - V DOBRODELNE NAMENE! Julija 2019 so prišli vsi na občino, ključni človek projekta "Triglav" pa je (bil) ob polni podpori MO Kranj - Beno Fekonja. Ki je ob polomu s prvo ligo in dolgovih namesto predsednika postal direktor kluba. PROJEKT TRIGLAV JE MRTVO DETE, PROPADLA ZAMISEL, KI SE JE IZRODILA V TO, DA VSI MI PLAČUJEMO KOMERCIALNO TRGOVINO KJER JE ŠEFICA GOSPA ALEKSANDRA IDRIZI, PRODAJAJO PA NOGOMETAŠEM...SREDI MESTA, POD OKNOM NAŠEGA PODŽUPANA ZA DRUŽBENE DEJAVNOSTI, KI TO OPRAVIČUJE LETA 2021 TAKOLE:

Mi plačujemo najem trgovine, ki je povsem projekt enega kluba z okraski še kakega. Toda leta 2019 so klubi in društva podpisali tole. Poglejte, kaj se je uresničilo...

Kranjski šport v 2021 ? Obeta se nam športna plezalna in večnamenska dvorana, a v 2022 ne bomo več imeli tekme v športnem plezanju. Košarka in odbojka žal na dnu prve lige, nogomet v drugi ligi...Nimamo več niti enega izrazito izpostavljenega asa, čast rešuje kolesar Mohorič (zdaj občan Šenčurja). Paradni konji "mesta športa" sopihajo in to je dejstvo. KRANJ KOT MESTO KJER SE ŠOLAJO DOMALA VSI NAŠI SKAKALCI, NE ZMORE VZGOJITI VEČ KOT ENEGA STALNEGA REPREZENTANTA, DA O DEKLETIH NE PIŠEMO. SMUČARJA/SMUČARKE DEJANSKO NIMAMO...PA VSEENO VSEM SREČNO V 2022 - LE POLOMIJ KOT JE TALE NE SMEMO VEČ MIRNO GLEDATI!