Triglav je dobil dva gola in dva rdeča kartona v Rogaški Slatini. Klub iz te zdraviliške občine je sicer nov v ligi, a je visoko na lestvici....Po dveh porazih je jasno tole: kranjska prva liga postaja vse bolj oddaljena, ampak ni še vseh dni konec!

1.

Triglav lahko zaostane 8 točk na lestvici za Gorico (ima 2 več ter dve zaostali tekmi) kar dejansko pomeni, da zaostaja 9 točk, ker je medsebojno slabši z Gorico in mora na koncu imeti točko več od nje...Misija nemogoče? Žoga je okrogla....Potem bi seveda sledile znamenite kvalifikacije (Aluminij, Tabor, Radomlje so verjetni nasprotniki)....

2.

Triglav lahko zaostane 5 točk kar pomeni dejansko 6 in še en slab znak: Nafta v preostalih zaostalih tekmah lahko pride 6 točk za Triglav in potem je celo drugo mesto manj zanesljivo.

Predsednik Franjo Radiković je torej zdrsnil s svojo posadko jeseni, a to ni tragično. Je pa vse bolj jasno nekaj drugega: DOMAČI FANTJE SO V TRIGLAVU VSE MANJ CENJENI, KER IGRAJO PRIŠLEKI. KOT DARE VRŠIČ, KI MANJ IGRA IN ZDAJ VEČ SEDI NA KLOPI. KAR PREPROSTO POMENI, DA V KLUBU ŠE NAPREJ KRALJUJE CAPO DI TUTTI CAPI IN KUPUJE IN PRODAJA IN UREJA IN...DODATNA SKRB: BAZEN TISTIH FANTOV, KI JIH JE ODKRIL IN USMERIL V NOGOMET PREJŠNJI SISTEM SELEKCIJE JE USAHNIL, MLAJŠE SELEKCIJE NISO VEČ V DRŽAVNEM VRHU, ŠE V POVPREČJU KOMAJ...JIH BO PA zBrko KUPIL KOLIKOR JIH BO PAČ TREBA, KAJNE?