TRMA.SI jo je uveljavila, Trma.si jo je predstavila, Trma.si jo je zdaj razgalila. Bi še enkrat zapisal isto? Bi, a z drugim podtonom:

1.

Gospa poslanka iz Kranja je delala v zavarovalnici dokler ni šla v politiko. Več je plače, več je vpliva, več je telefonskih klicev. Na kakšne se odziva, druge pusti vnemar. Lastnost "velikih" politikov, kajne? Kranjsko političarko sem izpostavil/ po dobrem/, predstavila/po uspehu na volitvah/ in zdaj razgalil kot nekoga, ki je se uči obrti "politikantsva" in mu dobro gre. Sandra Gazinkovski je že prava slovenska, kranjska političarka in iskreno mi je žal za to.

2.

Ko je šla njena poslanska tovarišica na "ilegalni" sestanek podpornikov razbijanja Kranja, se je morala oglasiti stranka in "golobnjak" je zanikal kakršnokoli vpletenost. Andreja Kert pa me je poklicala in malo "posredovala". Ni pa posredovala, ko me je političarka (???) Gunčarjeva vrgla iz krajevnega doma na Kokrici, ker nisem sodil med "razbijalce Kranja" in ne sodim...

3.

Zakulisno delovanje ima okoliščine: Igorju Velovu Sandra morda kaj dolguje, ker je bil njen politični "izumitelj". Pa mu bo zdaj plačala? Kako? Tako, da bo "njena" stranka podpornica človeka s katerim je tesno povezana po nacionalno-familiarni liniji. Njen soprog je pop makedonske cerkve, verjetno ima to početje torej tudi "božji žegen".

4.

SAMO EN PROBLEM OBSTAJA: DA SE TE KUHINJE DOGAJAJO ZA HRBTI RAJE, KI NAJ BI JUTRI ZOPET VOLILA SANDRO&IGORJA IPD. POLITIKE (JIH JE V VSEH STRANKAH KOLIKOR HOČEŠ....). KER SMO MI BEBČKI, NAJVEČJI SEM PA JAZ SAM: KAJ MI JO JE BILO TREBA IZPOSTAVLJATI, KO PA JE NASTALO KAR PAČ JE....IZGOVOR IMAM: JE PRIŠLO DO PREOBRAZBE. SANDRA JE IZ LOKALNE "DVIGOVALKE ROK" POSTALA POLITIČARKA. V VSEM BOGATEM SMISLU TE BESEDE.

Je potem čudno, če me je včasih vabila na strankarske akcije, danes pa....? Ampak: politika je kurba, kajne?