Martin Leskovar je častitljive starosti, vendar se je danes zlagal. Ne kjerkoli: v državnem zboru. Takole je povedal o najinem pogovoru (OBJAVA TRME JE ZGORAJ): " Gospod Šubic je nekorektno povedal...jest sem mu rekel...pet ljudi sodeluje v koordinaciji vseh zadev vključenih pa je še mnogo več drugih strokovnjakov."ZAPIS JE DOBESEDEN!

Gospoda Leskovarja pozivam, da se javno opraviči spodaj podpisanemu. Trdim, da sem povzel njegove besede natančno in točno in jih je danes ponovil. Kajti danes je pač porabil (priliki primerno) izraz "še mnogo drugih strokovnjakov", meni pa je rekel "svoje pa dodajo še kaki drugi strokovnjaki".

TOREJ NISEM NIČESAR NEKOREKTNO POVEDAL KOT ME JE OBTOŽIL DANES. POUDARJAM, DA NE TAKRAT, NE DANES NI POVEDAL, KOLIKO STROKOVNJAKOV ! KAR NITI NI POMEMBNO, KER STROKOVNJAKI PRISPEVAJO STROKOVNA MNENJA, ČLANI CIVILNE POBUDE PA SO SEVEDA NEKAJ DRUGEGA - lahko so tudi člani. IN ŠE: GOSPOD LESKOVAR SE JE TOREJ ZLAGAL ALI NAPAČNO TRDIL O MENI NEKAJ, ČESAR NISEM STORIL. GLEDE NA AVDITORIJ TEGA NE MOREM DOPUSTITI.

In še: vsi člani civilne pobude so dobili moja vprašanja o tem, koliko je članov iniciative, ki nima organov, nima delovnih teles...česar tudi danes g. Leskovar ni zanikal! ODGOVORIL NI NIHČE.

Gospodu Leskovarju dajem teden dni časa, da se mi opraviči. Potem bom zaščitil svoje dobro ime in delo na ustrezen način.

Miran Šubic, urednik Trme

ps

Martin Leskovar je oče apostolskega nuncija v Iraku, naslovnega nadškofa Beneventa. Predpostavljam, da mu niso tuje krščanske vrednote. Laž ne sodi mednje.