"Kaj delajo na občini, kaj dela župan!" so bili odzivi na elektronsko pošto ravnateljice vrtcev Tee Dolinar, ki jo je občinska politika ravno "umestila" na njen stolček za nov mandat! JE ŽE KDO UKREPAL? JE ŽUPAN UDARIL PO MIZI? Odgovore bomo še poiskali, ampak po letu in pol je vodenje družbenih dejavnosti pod resnim vprašajem tudi zaradi Carnice (poročilo nadzornega odbora občine je "grozljivka") in drugih početij. Roko na srce: Nada Bogataj Kržan je "skuhala" mnogo tega, ampak nekoč najbolj vidna uradnica Trilarjeve oblasti je pod Rakovcem samo še napredovala in selila "svoje" kadre iz pisarne v pisarno....in zdaj lepo uživa minulo delo? NI ONA KRIVA ZA VSE, NAD NJO JE PODŽUPAN ČERNE....SPOMNIMO SE ŠE ZAPLETOV S PUHARJEVO ŠOLO IN TAKO NAPREJ! DA O TEM, DA PLAČUJEMO VSI TRGOVINO KLUBU KJER SLEDNJI IZVAJA KOMERCIALNO DEJAVNOST, NE PIŠEMO?

JAVNI ZAVODI POD DROBNOGLED - IN SAMO MIMOGREDE: KLEMEN MALOVRH IZ ZAVODA ZA TURIZEM PO ŠTIRIH MESECIH NI DOKAZAL IN POKAZAL, KAKO JE SKLENIL POGODBO ZA 20 JURJEV Z GOSPO, KI JE V KRANJ PRILETELA S KRASA BREZ DA BI PREJ ENKRAT SAMKRAT KAJ NAREDILA V KRANJU!?

Dovolj? Da ni? Ko poslušamo in beremo reakcije bralk in bralcev, se vprašamo ali ima Kranj operativno oblast, ki zmore probleme reševati? Osvežite si spomin, o čem molči Tea Dolinar...ravnateljica VVZ Kranj, ki ji "damo" preko 7 000 000 letno!?